شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پرداخت بیش از ۳۷۱۱ میلیارد عوارض ارزش افزوده در لرستان

مبه نقل از مهر لرستان··خبر در مهر لرستان

خرم‌آباد- مدیرکل امور مالیاتی لرستان از پرداخت بیش از سه هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

پرداخت بیش از ۳۷۱۱ میلیارد عوارض ارزش افزوده در لرستان
عکس: مهر لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کرماجانی صبح امروز شنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به نقش عوارض ارزش افزوده در توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی اظهار کرد: در شش‌ماهه نخست امسال، مجموع عوارض پرداخت‌شده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان به بیش از ۳ هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان رسید.

وی افزود: از این میزان، حدود یک‌هزار و ۶۶ میلیارد تومان به شهرستان خرم‌آباد و ۶۸۸ میلیارد تومان به شهرستان بروجرد اختصاص یافته است.

عوارض ارزش افزوده؛ پشتوانه توسعه شهری و روستایی

کرماجانی با تأکید بر اهمیت این منابع در تأمین مالی مدیریت شهری و روستایی بیان کرد: عوارض ارزش افزوده می‌تواند در اجرای طرح‌های عمرانی، توسعه معابر، بهبود خدمات عمومی و ارتقای زیرساخت‌های مورد نیاز شهروندان و روستاییان نقش مؤثری داشته باشد.

آثار ملموس نظام مالیاتی در زندگی مردم

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان تصریح کرد: پرداخت عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، بخشی از آثار ملموس نظام مالیاتی در زندگی مردم است و زمینه بهره‌مندی مناطق شهری و روستایی از منابع حاصل از فعالیت‌های اقتصادی را فراهم می‌کند.

وی در پایان، مشارکت مؤدیان در انجام تکالیف قانونی مالیاتی را در تأمین منابع عمومی و پشتیبانی از روند توسعه و آبادانی استان مؤثر دانست.

منبع: مهر لرستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.