پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

گرمساری‌ها روزانه 35 تن زباله تولید می‌کنند

تبه نقل از تسنیم سمنان··خبر در تسنیم سمنان

رئیس محیط زیست گرمسار از برنامه‌ریزی برای ساماندهی دفع پسماندهای شهری و صنعتی خبر داد.

گرمساری‌ها روزانه 35 تن زباله تولید می‌کنند
عکس: تسنیم سمنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، مدیریت اصولی پسماندهای شهری و صنعتی، تفکیک زباله از مبدأ و نظارت بر نحوه دفع پسماندهای پرخطر، از محورهای برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت زیست‌محیطی شهرستان گرمسار است؛ موضوعی که با مشارکت شهرداری‌ها، واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی دنبال می‌شود.

حبیب دارپرنیان رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمسار، در گفت و گو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: مدیریت پسماند در شهرهای گرمسار و ایوانکی باید بر مبنای اصول زیست‌محیطی و با توجه به تفکیک انواع زباله انجام شود تا از پیامدهای نامطلوب دفع غیراصولی پسماند جلوگیری شود.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی چرخه مدیریت پسماند در مناطق شهری، خاطرنشان کرد: اجرای روش‌های اصولی در جمع‌آوری و دفع زباله، علاوه بر کاهش آثار مخرب زیست‌محیطی، زمینه کنترل بهتر پسماندهای تولیدشده و ارتقای کیفیت مدیریت شهری را فراهم می‌کند.

 برنامه‌ریزی برای کنترل پسماند واحدهای تولیدی

دارپرنیان با اشاره به اقدامات پیش‌بینی‌شده برای مدیریت پسماندهای صنعتی بیان کرد: برنامه‌ریزی لازم برای کنترل روند جمع‌آوری و دفع پسماند در واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی انجام شده است و جانمایی محل‌های مناسب برای ذخیره‌سازی این پسماندها نیز در دستور کار قرار دارد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گرمسار افزود: مدیریت پسماندهای ناشی از فعالیت‌های صنعتی نیازمند نظارت مستمر و رعایت ضوابط حفاظتی است و واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی باید در تمام مراحل نگهداری، جمع‌آوری و دفع پسماند، الزامات زیست‌محیطی را رعایت کنند.

وی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به پسماندهای پرخطر تصریح کرد: شهرک‌های صنعتی برای دفع این دسته از پسماندها باید با سازمان حفاظت محیط زیست هماهنگی داشته باشند تا فرآیند دفع با رعایت ملاحظات تخصصی و الزامات حفاظتی انجام شود.

  تفکیک زباله از مبدأ در گرمسار

جعفر پرج، شهردار گرمسار، در این رابطه نیز به خبرنگار تسنیم،با اشاره به میزان تولید زباله در این شهر گفت: روزانه حدود 35 تن زباله در گرمسار تولید می‌شود که مدیریت این حجم از پسماند، ضرورت اجرای برنامه‌های اصولی جمع‌آوری و تفکیک را دوچندان می‌کند.

وی با تشریح اقدامات شهرداری در زمینه مدیریت پسماند افزود: طرح تفکیک زباله از مبدأ در شهر گرمسار در حال اجراست و این برنامه یکی از محورهای مدیریت پسماند شهری به شمار می‌رود.

او گفت:اجرای تفکیک از مبدأ می‌تواند به جداسازی پسماندهای قابل بازیافت از سایر زباله‌ها کمک کند و زمینه مدیریت کارآمدتر مراحل بعدی جمع‌آوری و دفع را فراهم آورد؛ موضوعی که در کنار رعایت ضوابط زیست‌محیطی، به همکاری شهروندان و مجموعه‌های مرتبط با تولید پسماند وابسته است.

  ضرورت هماهنگی میان مدیریت شهری و بخش صنعت

پرچ اظهارکرد:ساماندهی پسماند در گرمسار مستلزم توجه هم‌زمان به زباله‌های شهری و پسماندهای حاصل از فعالیت‌های صنعتی است. بر اساس محورهای مطرح‌شده در جلسه پسماند شهرستان، کنترل شیوه جمع‌آوری، تعیین محل‌های مناسب ذخیره‌سازی و رعایت الزامات دفع پسماندهای پرخطر، از موضوعات مورد توجه مسئولان این حوزه است.

شهردار گرمسار افزود،در بخش شهری نیز اجرای طرح تفکیک از مبدأ و مدیریت روزانه 35 تن زباله تولیدی گرمسار، از جمله موضوعات مهم در مسیر ساماندهی پسماند به شمار می‌رود. تداوم این اقدامات و رعایت اصول زیست‌محیطی در فرآیند جمع‌آوری و دفع، می‌تواند به کاهش مخاطرات ناشی از مدیریت غیراصولی زباله کمک کند.

با توجه به تأکید مسئولان محیط زیست شهرستان بر رعایت ضوابط حفاظتی در شهرک‌های صنعتی و ضرورت تفکیک زباله در شهرهای گرمسار و ایوانکی، هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، شهرداری‌ها و واحدهای تولیدی از محورهای اصلی پیگیری مدیریت پسماند در این شهرستان خواهد بود.

منبع: تسنیم سمنانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.