جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

با اعلام علیرضا بیرانوند:/ چهار پنج خرید جدید در تراکتور!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

علیرضا بیرانوند از برنامه تراکتور برای جذب چهار پنج بازیکن در نیم‌فصل خبر داد.

با اعلام علیرضا بیرانوند:/ چهار پنج خرید جدید در تراکتور!
عکس: ورزش سه

به گزارش ورزش سه، علیرضا بیرانوند در بخشی از گفت‌وگوی تازه خود با رسانه رسمی تراکتور، به برنامه کادر فنی برای تقویت ترکیب این تیم اشاره کرد. دروازه‌بان سرخ‌پوشان تبریزی که قراردادش را برای سه فصل دیگر تمدید کرده، در میان صحبت‌هایش درباره شرایط تیم و حمایت از جواد نکونام، خبر نقل‌وانتقالاتی جالبی هم برای هواداران داشت.

در شرایطی که تراکتور در بازار نقل و انتقالات تابستانی حضور فعالی نداشت و اثر خود را با حفظ مهدی ترابی، امیرحسین حسین زاده، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی هاشم نژاد گذاشت، حالا با هدایت جواد نکونام قصد دارد در بازار زمستانی به صورت فعالانه وارد صحنه شود و بازیکنان موردنظر را به خدمت بگیرد.

بیرانوند درباره برنامه تراکتور برای نیم‌فصل دوم گفت: «ما تلاش می‌کنیم تیم را به نیم‌فصل دوم برسانیم و کادر فنی تصمیم گرفته چهار پنج بازیکن خوب به تیم اضافه کند.»

او در توضیح شرایط فعلی تیم، مصدومیت بازیکنان را یکی از مشکلات نکونام دانست و اظهار داشت: «هر مربی یک سبک دارد، اما بدشانسی مربی ما این است که ابزار را از او گرفتند. ترابی و هاشم‌نژاد و ایگور نیستند و مسلماً این موضوع ریتم بازی ما را به هم خواهد زد. اما دقت کنید با وجود این مصدومان، تیمی هستیم که هواداران می‌خواهند. تیم ما نتایج خوبی گرفته و از شما می‌خواهم در این شرایط، ما را حمایت کنید.»

دروازه‌بان تراکتور همچنین با یادآوری تجربه کار با دراگان اسکوچیچ، از هواداران خواست به ادامه مسیر امیدوار باشند: «ما زمان آقای اسکوچیچ خیلی نگران بودیم و چیزی که ایشان در نیم‌فصل گفت این بود که نگران نباشید، فقط باید جزو سه چهار تیم اول باشیم و نیم‌فصل دوم بهتر خواهیم شد. ما الان نسبت به تیم آقای اسکوچیچ بهتر نتیجه گرفته‌ایم. نگران نباشید، ما این روند را ادامه خواهیم داد.»

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
علیرضا بیرانوند

علیرضا بیرانوند

علیرضا صفر بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران، زادهٔ ۱۳۷۱ در لرستان، است که با مهار پنالتی کریستیانو رونالدو در جام جهانی ۲۰۱۸ و قهرمانی‌های متعدد با پرسپولیس شناخته می‌شود.

همهٔ ۱۶۶ خبر علیرضا بیرانوند ←
جواد نکونام

جواد نکونام

جواد نکونام هافبک و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و رکورددار بیشترین بازی ملی با ۱۴۹ بازی است که پس از بازی در اوساسونا و استقلال، سرمربی تراکتور شده است.

همهٔ ۷۶ خبر جواد نکونام ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.