عراقچی: به حضور آمریکا در منطقه حساسیم
وزیر امور خارجه گفت: ایران نگرانیهای خود را در خصوص حضور نیروهای امریکایی به ایروان منتقل کردهاست.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در گفتوگو با آرمنپرس در پاسخ به سوالی در خصوص حضور نیروهای امریکایی و پروژه TRIPP (مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی) توضیحاتی ارائه کرد.
عراقچی گفت: درباره هرگونه حضور امریکا در منطقه پیرامونی خود نگرانی و حساسیت داریم اما در خصوص این موضوع مستقیما با دوستان ارمنی خود در تماس هستیم و میدانیم که هیچ اقدامی علیه امنیت ایران انجام نخواهند داد.
وی تاکید کرد: ما به رایزنیهای خود با مقامات ارمنستان ادامه خواهیم داد. آرارات میرزویان دوست خوبم به تهران سفر کرد و رایزنیهای خوبی با یکدیگر داشتیم امروز نیز رییس جمهور پزشکیان با نخست وزیر ارمنستان دیدار خواهد کرد.


عباس عراقچی
سید عباس عراقچی، دیپلمات کهنهکار اهل تهران و از مذاکرهکنندگان ارشد برجام، سفیر پیشین ایران در فنلاند و ژاپن بوده و از مرداد ۱۴۰۳ وزیر امور خارجهٔ ایران است.
همهٔ ۳۰۷ خبر عباس عراقچی ←نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.