جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

قلعه‌نویی: 90 درصد همین نفرات هستند/ اولین پالس برای تعیین فهرست جام ملتها!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

سرمربی تیم ملی اعلام کرد که فهرست تیم ملی برای جام ملتها تا دامنه 10 درصد نسبت به لیست فیفادی سپتامبر تغییرات خواهد داشت.

قلعه‌نویی: 90 درصد همین نفرات هستند/ اولین پالس برای تعیین فهرست جام ملتها!
عکس: ورزش سه

به گزارش ورزش سه، برنامه آماده‌سازی ایران برای جام ملت‌های آسیا در شرایطی دنبال می‌شود که طبق برنامه اعلام‌شده، شاگردان امیر قلعه‌نویی در فیفادی آبان راهی عراق خواهند شد تا در تورنمنت چهارجانبه بصره شرکت کنند. ایران در نخستین مسابقه مقابل فلسطین قرار می‌گیرد و در بازی دیگر نیز عراق و لبنان روبه‌روی یکدیگر خواهند ایستاد. برندگان به فینال می‌روند و بازندگان در مسابقه رده‌بندی به میدان می‌روند تا ایران، فارغ از نتیجه دیدار نخست، دو مسابقه تدارکاتی داشته باشد. این تورنمنت در بازه ۱۸ تا ۲۶ آبان برگزار خواهد شد.

قلعه‌نویی در توضیح شرایط آماده‌سازی تیمش، از محدودیت در انتخاب حریفان و بلاتکلیفی‌هایی صحبت کرد که به گفته او، حتی تا روزهای نزدیک به آغاز جام جهانی نیز ادامه داشته است. او همچنین به دوری طولانی ایران از مسابقه در خانه اشاره کرد. آخرین بازی ایران در کشورمان، پیروزی سه بر صفر مقابل کره شمالی در روز ۲۰ خرداد سال گذشته بود و حالا نزدیک به ۵۰۰ روز از آن مسابقه می‌گذرد.

با این حال، سرمربی ایران فیفادی پیش رو را فرصتی برای نزدیک شدن به ترکیب موردنظرش در جام ملت‌ها می‌داند. او با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد بازیکنان موردنظرش برای این رقابت‌ها در جمع نفرات فعلی هستند، از برنامه خود برای فرصت دادن بیشتر به جوان‌ترها نیز صحبت کرد.

قلعه‌نویی درباره شرایط انتخاب حریفان تدارکاتی گفت: «آقای روشن یک حرفی زد که من بغض کردم. گفت ایتالیا از ما درخواست کرد و بازی نکردیم، اما از روزی که من آمدم، روی هوا هستیم. اگر اشتباه نکنم حدود ۵۰۰ روز است که تیم ملی در ایران بازی نکرده است. ما اینجا انتخاب‌کننده نیستیم و هر شرایطی به وجود می‌آید، باید بهترین بهره‌برداری را کنیم.»

او در ادامه به مشکلات پیش از جام جهانی اشاره کرد و گفت: «من کمی درددل هم کنم. ما در جام جهانی هم تا ۱۲، ۱۳ روز قبل از مسابقات نمی‌دانستیم می‌رویم یا نمی‌رویم. وسط تمرین گفتند به تیخوانا می‌روید؟ گفتیم اجازه بدهید یک مطالعه کنیم. واقعاً بدترین و سخت‌ترین شرایط را داشتیم.»

سرمربی ایران درباره اهمیت اردوی بعدی و فرصت دادن به بازیکنان جوان‌تر نیز گفت: «من اعتقادم این است که بازیکنان‌مان واقعاً سنگ‌تمام گذاشتند و این فیفادی آینده هم می‌تواند به ما کمک کند، چون تقریباً ۹۰ درصد بازیکنانی که قرار است در جام ملت‌ها باشند، در این اسامی هستند. سعی هم می‌کنیم بیشتر به کسانی که جوان‌تر هستند فضا بدهیم.»

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
امیر قلعه‌نویی

امیر قلعه‌نویی

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران و از کاپیتان‌های پیشین استقلال است که با استقلال و سپاهان پنج بار قهرمان لیگ برتر شد و ایران را در جام جهانی ۲۰۲۶ هدایت کرد.

همهٔ ۱۶۲ خبر امیر قلعه‌نویی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.