چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تأکید جهاد کشاورزی بر تسریع کشت غلات در مناطق سرد لرستان

مبه نقل از مهر لرستان··خبر در مهر لرستان

خرم‌آباد- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر اهمیت مدیریت زمان کشت و استفاده مناسب از رطوبت خاک در کشت پاییزه، خواستار تسریع عملیات کشت غلات در مناطق سرد استان شد.

تأکید جهاد کشاورزی بر تسریع کشت غلات در مناطق سرد لرستان
عکس: مهر لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ندا محمدی‌پور صبح امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تأخیر در کاشت غلات موجب می‌شود گیاه به‌موقع مستقر نشده و پیش از مواجهه با سرمای زمستان رشد کافی نداشته باشد که این مسئله می‌تواند به کاهش عملکرد محصول منجر شود.

تأخیر در کشت موجب کاهش عملکرد محصول می‌شود

وی افزود: ضروری است کشاورزان نسبت به آماده‌سازی اراضی و آغاز کشت در اسرع وقت اقدام کنند تا گیاه بتواند از شرایط مناسب رطوبتی و دمایی برای جوانه‌زنی، سبزشدن و استقرار اولیه بهره‌مند شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: مدیریت زمان کشت، به‌ویژه در مناطق سرد استان، نقش مهمی در استقرار مناسب گیاه و عبور موفق محصول از دوره سرمای زمستان دارد.

تأمین به‌موقع نهاده‌های کشت پاییزه

محمدی‌پور با اشاره به ضرورت تأمین نهاده‌های مورد نیاز گفت: کشاورزان باید هرچه سریع‌تر نسبت به تهیه نهاده‌های مورد نیاز، به‌ویژه بذرهای اصلاح‌شده و کودهای مورد نیاز، اقدام کنند تا عملیات کشت با تأخیر مواجه نشود.

هشدار نسبت به کشت زودهنگام در مناطق گرم

وی در ادامه با اشاره به شرایط مناطق گرم استان خاطرنشان کرد: در این مناطق، کشت باید مطابق تاریخ کاشت مناسب هر منطقه انجام شود و کشاورزان از کشت زودهنگام اجتناب کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: کشت زودهنگام می‌تواند موجب همزمانی رشد زایشی گیاه با دوره سرما شده و احتمال بروز خسارت ناشی از سرمازدگی را افزایش دهد.

منبع: مهر لرستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.