دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

روبیو: احتمال دیدار بین ترامپ، پوتین و شی در حال بررسی است

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

مارکو روبیو از احتمال دیدار ترامپ با همتایان چینی و روسی‌اش خبر داد.

روبیو: احتمال دیدار بین ترامپ، پوتین و شی در حال بررسی است
عکس: فرارو

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، امروز دوشنبه در جریان سفر خود به ازبکستان به خبرنگاران گفت: اوکراین و روسیه باید بر پایان دادن به جنگ میان خود تمرکز کنند. 

به گزارش فرارو به نقل از رویترز، روبیو در پاسخ به پرسشی درباره احتمال برگزاری نشستی میان دونالد ترامپ، ولادیمیر پوتین، و شی جین‌پینگ به‌منظور مذاکره برای پایان دادن به مناقشه چهارساله اوکراین، اظهار داشت: صحبت‌هایی درباره چنین نشستی مطرح بوده است. نمی‌دانم آیا این موضوع نهایی شده است یا خیر، اما موضع رئیس‌جمهور روشن است؛ او خواهان پایان یافتن جنگ میان اوکراین و روسیه است. 

روبیو یکشنبه شب وارد سمرقند شد تا با مقامات ارشد گروه «C۵+۱» دیدار کند؛ گروهی که ایالات متحده را در کنار کشورهای پساشورویِ دارای اکثریت مسلمان - شامل ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ترکمنستان - گرد هم می‌آورد. 

ترامپ نوامبر گذشته میزبان رهبران گروه «سی۵» (C۵) در کاخ سفید بود. 

روبیو گفت: ما هیچ پیامد مثبتی در این جنگ نمی‌بینیم. برعکس، جنبه‌های منفی بسیاری در آن وجود دارد؛ از جمله خطر بسیار جدیِ تشدید درگیری و گسترش آن به کشوری دیگر - مثلاً در پی یک عملیات خرابکارانه ناموفق، یا به دلیل پهپادهایی که هدف جنگ الکترونیک قرار گرفته و به خاک کشور همسایه منحرف می‌شوند. 

ایالات متحده در تلاش بوده است تا با میانجی‌گری برای دستیابی به یک توافق صلح، به جنگ اوکراین پایان دهد. در همین راستا، ترامپ توافقی برای واردات سوخت دیزل با روسیه منعقد کرده و برخی تحریم‌ها علیه مسکو را لغو کرده است؛ اقدامی که به گفته او باید کرملین را پای میز مذاکره نگه دارد. 

این اقدامات با انتقاد ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، مواجه شد. در جریان یک حمله هوایی جدید روسیه که شب گذشته در کی‌یف رخ داد، یک زن جان باخت؛ این حمله همچنین به یک ایستگاه مترو اصابت کرد و به یک ساختمان مسکونی ۲۵ طبقه آسیب رساند.

ولادیمیر پوتین

ولادیمیر پوتین

ولادیمیر پوتین سیاستمدار روس و افسر پیشین کاگ‌ب است که از ۱۹۹۹ در رأس قدرت روسیه بوده و از ۲۰۱۲ دوباره رئیس‌جمهور است؛ حملهٔ روسیه به اوکراین در ۲۰۲۲ و پیمان مشارکت راهبردی جامع با ایران در ۲۰۲۵ از رویدادهای مهم دوران اوست.

همهٔ ۱۸۸ خبر ولادیمیر پوتین ←
دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۱٬۳۵۲ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.