چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

برگزاری جشن بادبادک‌ها به یاد ۱۲ شهید کودک و نوجوان در لرستان

مبه نقل از مهر لرستان··خبر در مهر لرستان

خرم‌آباد- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان از برگزاری جشن بادبادک‌ها به یاد ۱۲ شهید کودک و نوجوان این استان در جنگ رمضان خبر داد.

برگزاری جشن بادبادک‌ها به یاد ۱۲ شهید کودک و نوجوان در لرستان
عکس: مهر لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا داوری صبح امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با تشریح جزئیات برنامه‌های هفته کودک و نوجوان در لرستان، اظهار کرد: هفته ملی کودک باید به عنوان بستری برای «تربیت با هویت» و توجه به حقوق بنیادین کودکان مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: هفته ملی کودک فرصتی است تا جامعه، خانواده و نهادهای فرهنگی، آموزشی و اجتماعی به صورت همزمان بر موضوع کودکی، مسائل و نیازهای کودکان تمرکز کنند.

مدیرکل کانون لرستان تصریح کرد: هدف این است که کودکان تنها مخاطب برنامه‌های هفته ملی کودک نباشند، بلکه به عنوان کنشگر و شرکت‌کننده فعال در برنامه‌ها حضور داشته باشند؛ چراکه باید کودکان را برای شهروندی امروز و آینده‌سازی فردا تربیت کنیم.

تأکید بر امیدآفرینی و پرهیز از ترویج خشونت

داوری با تأکید بر ضرورت امیدآفرینی در برنامه‌های هفته ملی کودک ادامه داد: در اجرای برنامه‌ها باید از بازنمایی و ترویج خشونت و آسیب‌های اجتماعی پرهیز شود و محتوای برنامه‌ها با رویکرد تقویت امید، هویت و نشاط کودکان طراحی و اجرا شود.

وی همچنین بر ضرورت تحقق عدالت فرهنگی و دسترسی عادلانه کودکان و نوجوانان به امکانات فرهنگی تأکید کرد و گفت: برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی برای هفته ملی کودک پیش‌بینی شده است.

حضور

منبع: مهر لرستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.