سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اجرای سه طرح تحقیقاتی ذرت تابستانه در شوش

صبه نقل از صداوسیما خوزستان··خبر در صداوسیما خوزستان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوش از اجرای سه طرح تحقیقاتی در مزارع ذرت تابستانه این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد.

اجرای سه طرح تحقیقاتی ذرت تابستانه در شوش
عکس: صداوسیما خوزستان

اجرای سه طرح تحقیقاتی ذرت تابستانه در شوش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، گودرز بهرامیان اظهار کرد: این طرح‌ها شامل مقایسه ارقام ذرت، بررسی تغذیه گیاهی و اجرای آبیاری با نوار تیپ است که با هدف بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری تولید در مزارع شهرستان اجرا می‌شوند.

وی افزود: در طرح مقایسه ارقام، پنج رقم ذرت در سطح یک هکتار از نظر سازگاری با شرایط محیطی و میزان عملکرد مورد بررسی قرار گرفته‌اند. همچنین طرح تغذیه ذرت با تمرکز بر عناصر ماکرو غذایی در سطح ۶ هزار هکتار و طرح آبیاری میکرو در سطح ۳۰۰ هکتار در حال اجراست.

بهرامیان با اشاره به اجرای این طرح‌ها در سال‌های گذشته نیز بیان کرد: آزمایش‌های تحقیقاتی در نقاط مختلف شهرستان انجام می‌شوند که بخش عمده آنها در منطقه غرب کرخه متمرکز است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوش در پایان خاطرنشان کرد: این طرح‌ها به همت واحد تولیدات گیاهی و زراعت جهاد کشاورزی شهرستان شوش و در راستای ارتقای دانش فنی، بهبود مدیریت مزرعه و افزایش بهره‌وری در تولید ذرت در حال اجرا هستند.

منبع: صداوسیما خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.