سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پیشنهاد جدید قطر و پاکستان به تهران

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

العربی الجدید به نقل از مقام‌های قطری و منابع مطلع گزارش داد تلاش‌های میانجی‌گرانه قطر و پاکستان ادامه دارد و احتمال گشایش در مذاکرات طی هفته جاری مطرح شده است.

پیشنهاد جدید قطر و پاکستان به تهران
عکس: فرارو

 فرارو- قطر از ادامه تلاش‌های میانجی‌گرانه برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا و بازگرداندن دو طرف به میز مذاکره خبر داد. هم‌زمان، منابع مطلع به العربی الجدید گفته‌اند احتمال دستیابی به گشایشی در روند میانجی‌گری طی هفته جاری وجود دارد.

به گزارش فرارو به نقل از العربی الجدید، ابراهیم الهاشمی، مدیر اداره رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر، روز سه‌شنبه اعلام کرد تلاش‌های میانجی‌گرانه برای کاهش تنش در منطقه و بازگرداندن آمریکا و ایران به میز مذاکره ادامه دارد.

الهاشمی در یک نشست خبری گفت رفت‌وآمدها و تبادل پیام‌ها میان واشنگتن و تهران از طریق میانجی‌ها همچنان ادامه دارد و تلاش‌ها متوقف نشده است. او همچنین نسبت به دستیابی به راه‌حلی برای پرونده ایران ابراز خوش‌بینی کرد.

مدیر اداره رسانه و ارتباطات وزارت خارجه قطر گفت: «ما در تلاشیم تا در پرونده ایران هرچه سریع‌تر به راه‌حلی دست پیدا کنیم و با تمام توان برای بازگرداندن دو طرف به میز مذاکره تلاش می‌کنیم.»

العربی الجدید همچنین به نقل از منابع مسئول و مطلع از روند میانجی‌گری میان ایران و آمریکا گزارش داد که انتظار می‌رود طی هفته جاری گشایشی در این روند اعلام شود.

روزنامه «العربی الجدید» به نقل از منابع مطلع گزارش داد قطر و پاکستان پیشنهاد تازه‌ای برای سازش میان ایران و آمریکا ارائه کرده‌اند که هدف آن جلوگیری از بازگشت تنش‌ها و فراهم کردن زمینه ازسرگیری مذاکرات میان دو طرف است.

به گفته این منابع، پیشنهادی که فرمانده ارتش پاکستان امروز به مقام‌های ایرانی منتقل کرده، مورد تأیید آمریکا قرار دارد و پیش‌تر نیز با موافقت ایران روبه‌رو شده است.

این پیشنهاد شامل پاسخ به بخشی از مطالبه ایران برای بازگرداندن دارایی‌های مسدودشده این کشور است.

بر اساس این گزارش، میانجی‌ها پیشنهاد پرداخت ۶ میلیارد دلار سود مربوط به دارایی‌های مسدودشده ایران در بانک‌های قطر را مطرح کرده‌اند؛ اقدامی که به گفته منابع مطلع، با واکنش مثبت دو طرف مواجه شده است.

این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: عصر ایران

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.