چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فرماندار: خبر انفجار در خط ۶ شرکت آلومینیوم اراک صحت ندارد/ حادثه رخ‌داده ناشی از نقص فنی در سیستم و نوسانات ولتاژ برق بود / موضوعات مطرح‌شده درباره خرابکاری یا هرگونه اقدام امنیتی به‌طور قاطع تکذیب می‌شود

ابه نقل از انتخاب··خبر در انتخاب

فرماندار اراک با تکذیب خبر وقوع انفجار در یکی از خطوط تولید شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) اعلام کرد: حادثه رخ‌داده ناشی از نقص فنی در سیستم و نوسانات ولتاژ...

فرماندار: خبر انفجار در خط ۶ شرکت آلومینیوم اراک صحت ندارد/ حادثه رخ‌داده ناشی از نقص فنی در سیستم و نوسانات ولتاژ برق بود / موضوعات مطرح‌شده درباره خرابکاری یا هرگونه اقدام امنیتی به‌طور قاطع تکذیب می‌شود
عکس: انتخاب
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: فرماندار اراک با تکذیب خبر وقوع انفجار در یکی از خطوط تولید شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) اعلام کرد: حادثه رخ‌داده ناشی از نقص فنی در سیستم و نوسانات ولتاژ برق بوده و هیچ‌گونه انفجار، خرابکاری یا عملیات نظامی در این مجموعه اتفاق نیفتاده است.

عبدالرضا حاج‌علی‌بیگی شامگاه سه‌شنبه با اشاره به انتشار خبرهایی درباره وقوع انفجار در شرکت آلومینیوم ایران اظهار کرد: آنچه در این مجموعه رخ داده، صرفاً یک حادثه فنی در سیستم برق بوده که به انتشار مقداری بخار و دود منجر شده است.

وی با رد شایعات مطرح‌شده درباره ابعاد این حادثه افزود: خبر وقوع انفجار در خط ۶ شرکت آلومینیوم اراک صحت ندارد و موضوعات مطرح‌شده درباره خرابکاری یا هرگونه اقدام امنیتی نیز به‌طور قاطع تکذیب می‌شود.

فرماندار اراک تأکید کرد: این رویداد ماهیت فنی داشته و هیچ‌گونه عملیات نظامی یا اقدام خرابکارانه‌ای در شرکت آلومینیوم ایران رخ نداده است.

وی از مردم خواست اخبار مربوط به این حادثه را از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات و اطلاعات تأییدنشده توجه نداشته باشند.

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.