چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

کشف بیش از ۶ تن گوشت فاسد در شهرستان باوی

دادستان باوی دستور پیگیری قضایی پرونده محموله بیش از شش تنی گوشت فاسد را صادر کرد.

کشف بیش از ۶ تن گوشت فاسد در شهرستان باوی
عکس: باشگاه خبرنگاران خوزستان

باشگاه خبرنگاران جوان- وحید نریمیسایی گفت : در پی کشف محموله شش تنی گوشت فاسد یک نفر دستگیر شد و پرونده با دستور دادستان، برای بررسی ابعاد موضوع و تعیین مسئولیت قانونی افراد مرتبط در دستور کار مرجع قضایی قرار گرفت.

وی افزود : این اقدام در راستای صیانت از سلامت عمومی، حفظ امنیت غذایی شهروندان و مقابله با رفتارهای تهدیدکننده بهداشت جامعه انجام شده است.

دادستان باوی ادامه داد: پس از کشف این محموله، دستورهای قضایی لازم برای پیگیری موضوع صادر شد تا ابعاد پرونده بررسی و مسئولیت قانونی افراد مرتبط مشخص شود.

نریمیسایی گفت:  با تأکید بر اهمیت سلامت و امنیت غذایی شهروندان، بر ضرورت برخورد قانونی با افرادی تأکید کرد و گفت: اجازه نخواهیم داد برخی سودجویان با احتکار مواد غذایی و یا عرضه مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد، سلامت مردم را به خطر بیندازند.

منبع: باشگاه خبرنگاران خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: صداوسیما خوزستان

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.