پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

شکرالهی: نیروهای مسلح «سپر نامرئی در صلح و شمشیر بیدار در جنگ» هستند

مبه نقل از مهر کرمان··خبر در مهر کرمان

جیرفت- نماینده مردم شش شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، نیروهای نظامی و انتظامی را «سپر نامرئی در صلح و شمشیر بیدار در جنگ» توصیف کرد.

شکرالهی: نیروهای مسلح «سپر نامرئی در صلح و شمشیر بیدار در جنگ» هستند
عکس: مهر کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، منصور شکرالهی، صبح پنجشنبه در آیین افتتاحیه فرماندهی انتظامی جنوب کرمان در شهرستان جیرفت که با حضور جانشین فراجا برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تقدیر از دست‌اندرکاران راه‌اندازی و استقلال این نهاد انتظامی، به نقش خطیر نیروهای نظامی و انتظامی در صیانت از کشور اشاره کرد و اظهار داشت: التزام عملی به اسلام ناب محمدی (ص)، ولایت‌مداری و ولایت‌پذیری، ویژگی بارز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به ایستادگی جانانه نیروهای نظامی و انتظامی در حوادث و جنگ‌های اخیر افزود: اگر کشوری دیگر با چنین حملات سنگینی مواجه می‌شد، از نظر سیاسی از هم می‌پاشید و فرماندهان آن متواری می‌شدند؛ اما نیروهای غیور ما ایستادند، به درجه شهادت نائل آمدند و در دفاع از میهن و نظام اسلامی کوچک‌ترین احساس خستگی و تردیدی به خود راه ندادند.

شکرالهی، نیروهای نظامی و انتظامی را «سپر نامرئی در صلح و شمشیر بیدار در جنگ» توصیف کرد و افزود: دشمن با تمام قوا وارد میدان شد، اما نیروهای مسلح ما در خط مقدم امنیت و آرامش مردم، اقتدار و شجاعت خود را به نمایش گذاشتند.

نماینده جنوب کرمان در ادامه با تبریک انتصاب سردار امین‌یا به‌عنوان فرمانده انتظامی جنوب کرمان، وی را از فرماندهان بسیار خوب، شجاع و میدانی خواند و از تلاش‌های رئیس کمیسیون امنیت ملی و تمامی مسئولان و بزرگان استانی در راستای استقلال فرماندهی انتظامی جنوب کرمان قدردانی کرد.

وی با اشاره به اهمیت انسجام منطقه‌ای خاطرنشان کرد: وحدت، برادری و همدلی در میان مردم عزیز این خطه وجود دارد و اگر خدایی نکرده این انسجام دچار خدشه شود، مشکلاتی به همراه خواهد داشت؛ خوشبختانه این اتحاد ریشه‌دار در منطقه حکم فرماست.
شکرالهی با تجلیل از نقش‌آفرینی بزرگان، ریش‌سفیدان و سران طوایف جنوب استان کرمان در تأمین صلح، امنیت و سازش، تأکید کرد: نباید نقش ارزشمند سران طوایف را نادیده گرفت؛ چرا که این برادران همواره در کنار نهادهای امنیتی و انتظامی، بازوان توانمندی برای ایجاد آرامش و پایداری امنیت در جنوب استان بوده‌اند.

منبع: مهر کرمانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.