کارمند بانک دولتی اردبیل به اتهام اختلاس دستگیر شد
اردبیل- کارمند یکی از بانکهای دولتی اردبیل به اتهام اختلاس و برداشت غیرقانونی وجوه، دستگیر و روانه زندان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارمند یکی از بانکهای دولتی اردبیل به اتهام اختلاس و برداشت غیرقانونی وجوه، دستگیر و روانه زندان شد.
بر اساس اطلاعات موجود، مبلغ اولیه برآورد شده اختلاس حدود ۳۰۰ میلیارد ریال است که این موضوع بهصورت جدی در دست بررسی قرار گرفته است.
تحقیقات و اقدامات برای بررسی دقیق میزان اختلاس، بازگرداندن مبالغ به بیتالمال و مجازات نامبرده و همدستان احتمالی، در بازپرسی ویژه دادسرای عمومی و انقلاب ادامه دارد.
باتوجهبه حساسیت این پرونده، دستگاه قضایی استان اردبیل بر برخورد قاطع با متخلفان و صیانت از حقوق بیتالمال تأکید دارد و نتایج تکمیلی تحقیقات در این زمینه متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
منبع: مهر اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.