شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اجرتی سرشماری نفوس و مسکن در ۲۵۹ حوزه شهری و روستایی اردبیل

ابه نقل از ایمنا اردبیل··خبر در ایمنا اردبیل

استاندار اردبیل گفت: سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ در ۲۵۹ حوزه شهری و روستایی استان اجرا می‌شود و ۲۲ هزار و ۸۶۰ خانوار جامعه هدف مراجعه آمارگیران را تشکیل می‌دهند.

اجرتی سرشماری نفوس و مسکن در ۲۵۹ حوزه شهری و روستایی اردبیل
عکس: ایمنا اردبیل

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مسعود امامی یگانه ظهر امروز_ شنبه دوم آبان_ در نشست هماهنگی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی‌مبنای ۱۴۰۵ که به‌صورت وبیناری با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، اظهار کرد: این طرح در ۱۶۳ حوزه شهری و ۹۶ حوزه روستایی استان به اجرا درمی‌آید.

وی افزود: از مجموع ۲۲ هزار و ۸۶۰ خانوار هدف، ۱۳ هزار و ۶۷۰ خانوار شهری و ۹ هزار و ۱۹۰ خانوار روستایی هستند.

استاندار اردبیل با اشاره به اطلاعات مورد نیاز در این طرح گفت: اطلاعات هویتی، تحصیلی، وضعیت فعالیت، امکانات خانوار و مشخصات محل سکونت از طریق پرسشگری آمارگیران و در جریان عملیات میدانی جمع‌آوری می‌شود.

امامی یگانه با تأکید بر اینکه مراجعه آمارگیران شامل تمام خانوارهای استان نخواهد بود، بیان کرد: مراجعه حضوری صرفاً به خانوارهای هدف اعلام‌شده از سوی مرکز آمار ایران محدود است.

وی حفظ محرمانگی اطلاعات را از اصول اساسی اجرای این طرح دانست و افزود: دستیابی به حداکثر پوشش جمعیتی و جغرافیایی با صرفه‌جویی در زمان و هزینه، از اهداف اصلی سرشماری به شمار می‌رود.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل، استفاده از داده‌های ثبتی دستگاه‌های اجرایی، سرشماری اینترنتی به‌عنوان لایه مکمل و اجرای عملیات میدانی را سه راهبرد اصلی این طرح عنوان کرد.

امامی یگانه با بیان اینکه سرشماری سال ۱۴۰۵ نهمین مرحله سرشماری عمومی نفوس و مسکن در کشور است، خاطرنشان کرد: در این طرح، ۵۵ آمارگیر به‌صورت میدانی و با مراجعه حضوری، پنج درصد از نمونه‌های جمعیتی را سرشماری می‌کنند.

منبع: ایمنا اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.