شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد: سازمان آتش‌نشانی مشهد در دوره اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته است

شبه نقل از شهرآرانیوز··خبر در شهرآرانیوز

«شهرآرانیوز-گروه مشهد»، رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: سازمان آتش‌نشانی مشهد در دوره اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. در این دوره فاز یک ساخ...

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد: سازمان آتش‌نشانی مشهد در دوره اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته است
عکس: شهرآرانیوز

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علیزاده امروز (۲ آبان‌ماه)، در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در نطق پیش از دستور خود ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) عمر کوتاهی داشتند، اما این عمر کوتاه، دریای پهناوری از تلاش، مبارزه، صبر و ایستادگی بود.

وی افزود: ایشان در بیت مطهری متولد شدند و تمام دوران کودکی را در آغوش پدری گذراندند که در حال انجام یک رسالت عظیم جهانی بود. سختی‌های شعب ابی‌طالب را چشیدند و سپس در مدینه، همسر مردی شدند که تمام زندگی‌اش جهاد فی‌سبیل‌الله بود. شهادت ایشان، بنا بر روایت مشهور، ۷۵ روز پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) بود. در این روزها، امیرالمؤمنین (ع) با دلی مالامال از غم، با عزیزه خود وداع می‌کرد.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در این باره فرمودند: «دل امیرالمؤمنین پر از غم است، اما اراده و همت او مطلقاً کاستی نگرفته است؛ این درس است برای من و شما. غم‌هایی هست که کوه‌ها را می‌شکند، ولی انسان مؤمن را نمی‌تواند بشکند؛ راه را باید ادامه داد». حضرت فاطمه زهرا (س) به ما آموخت که در سخت‌ترین مصائب، ایمان و اراده است که انسان را استوار نگه می‌دارد و این روز‌ها این ملت در غم امام شهید، شهدای میناب و سایر عزیزان و فرزندان خود داغدار است، اما قدمی از مبارزه عقب ننشسته است.

علیزاده ضمن گرامیداشت یاد و نام امام شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، عنوان کرد: ایشان که در راه خدا و در مسیر عزت اسلام و ایران، به فیض شهادت نائل آمدند، حقیقتاً به اهل بیت (ع) و به‌ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) ارادت و عشق ویژه‌ای داشتند. این ارادت نه تنها در سخنان و بیانات نورانی ایشان، بلکه در سیره عملی و در تمام دوران پربرکت رهبری‌شان آشکار بود.

وی اضافه کرد: ایشان بار‌ها در مناسبت‌های مختلف، از جمله در ایام فاطمیه، با بیانات حکیمانه خود، عظمت و مظلومیت حضرت زهرا (س) را تبیین کردند و مسیر ولایت‌مداری و ایستادگی را به امت اسلامی نشان دادند. امام شهید در تمام عمر شریف خود، ذوب در ولایت اهل بیت (ع) بود و همین ارادت خالصانه، ایشان را به مقام والای شهادت رساند.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: شورای شهر مشهد جهت نام‌گذاری معبری به نام این مرد بزرگ و مجاهد، در تاریخ ۲۲ فروردین‌ماه سال جاری اقدام کرد که با رفت و برگشت‌ها در تاریخ ۴ مردادماه لازم‌الاجرا و مصوبه به شهرداری مشهد ابلاغ شد.

علیزاده ضمن تشکر از زحمات بی‌شائبه پرسنل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد و به ویژه آتش‌نشانان، تصریح کرد: آتش‌نشانان، سربازان گمنام ایمنی شهر هستند که در لحظه حادثه، برخلاف دیگران که از محل دور می‌شوند، به دل حادثه می‌زنند. براساس گزارش‌ها، سازمان آتش‌نشانی مشهد در دوره اخیر پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره فاز یک ساختمان ستاد فرماندهی شده، تعداد ایستگاه‌ها از حدود ۵۰ ایستگاه به ۵۷ ایستگاه افزایش یافته و به زودی به ۶۰ ایستگاه خواهد رسید. همچنین مشهد پس از تهران، دومین کلان‌شهری است که دارای ۱۳ دستگاه خودروی پلتفرم و نردبان است و دو نردبان ۷۲ متری در ناوگان آن حضور دارد که در سطح کشور بی‌نظیر است.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: راه‌اندازی اولین مرکز جامع تعمیرات آتش‌نشانی در منطقه طرق، ضریب آماده‌به‌کار بودن خودرو‌ها را به بالای ۹۸ درصد رسانده است. برای نخستین بار، ۲۱ بانوی آتش‌نشان وارد بدنه عملیاتی مشهد شده‌اند تا در حوادثی که حضور بانوان لازم است، ایفای نقش کنند.

علیزاده ضمن تبریک روز آمار و برنامه‌ریزی گفت: این نام‌گذاری بیانگر آن است که کشور ما به اهمیت آمار و برنامه‌ریزی علمی در مسیر توسعه اهمیت ویژه‌ای قائل است. آمار، زبان گویای واقعیت‌ها است و برنامه‌ریزی، چراغ راه پیشرفت. بدون داده‌های دقیق و برنامه‌ریزی مبتنی بر شواهد، چه در سطح کلان کشور و چه در سطح خرد سازمان‌ها و نهادها، پیشرفت پایدار دشوار است.

وی با تشکر از حضور مردم در بیش از ۲۳۷ شب برای حمایت از ایران و نظام اسلامی عنوان کرد: بزرگ‌ترین سرمایه این نظام، حضور مردم است. بیش از ۲۳۷ شب است که ملت ایران در صحنه حاضر هستند و از ایران، نظام اسلامی و ارزش‌های خود حمایت کرده‌اند. این حضور، تنها یک حضور فیزیکی نیست؛ نشانه‌ای از بصیرت، وفاداری و ایمان عمیق این ملت است.

علیزاده ادامه داد: حضور مردم نشان داد خیابان نه محل سقوط و آشوب، بلکه لنگر ثبات نظام و یکی از قدرتمندترین پشتوانه‌های دفاعی کشور است. این حضور شماست که دشمن را ناامید و دوستان را امیدوار می‌کند. از نیرو‌های مسلح شجاع و مردمی در میدان و کسانی که در کارزار دیپلماسی تلاش‌های ارزشمند در جهت تثبیت دستاورد‌های میدان و خیابان داشته‌اند، کمال تقدیر و تشکر را دارم.

منبع: شهرآرانیوزمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.