سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سیترونوویچ، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل: آیزنکوت در مورد استفاده از نیروی نظامی علیه ایران با نتانیاهو اختلاف نظر دارد، اما این به معنای مخالفت او با «تضعیف» تهران نیست/ آزمون واقعی آیزنکوت زمانی فرا می‌رسد که ترامپ به او آماده‌سازی آمریکا برای حمله نظامی علیه ایران را اطلاع

ابه نقل از انتخاب··خبر در انتخاب

دنیس سیترونوویچ رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل گفت: همان‌طور که اشاره کردم، آیزنکوت در ارزیابی این موضوع که آیا واقعاً می‌توان با استفاد...

سیترونوویچ، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل: آیزنکوت در مورد استفاده از نیروی نظامی علیه ایران با نتانیاهو اختلاف نظر دارد، اما این به معنای مخالفت او با «تضعیف» تهران نیست/ آزمون واقعی آیزنکوت زمانی فرا می‌رسد که ترامپ به او آماده‌سازی آمریکا برای حمله نظامی علیه ایران را اطلاع
عکس: انتخاب
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل عنوان کرد: آیزنکوت، رقیب نتانیاهو مخالفت تضعیف ایران نیست.

به گزارش انتخاب، دنیس سیترونوویچ رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل گفت: همان‌طور که اشاره کردم، آیزنکوت در ارزیابی این موضوع که آیا واقعاً می‌توان با استفاده از نیروی نظامی، ایران را سرنگون کرد یا نه، با نتانیاهو اختلاف نظر دارد. اما این به معنای مخالفت او با تضعیف ایران نیست؛ درست برعکس.

سیترونوویچ اظهار کرد: فرض من این است که اگر آیزنکوت به قدرت برسد، اولویت اولیه او رسیدگی به چالش‌های داخلی اسرائیل خواهد بود؛ از جمله تشکیل کمیسیون تحقیق دولتی درباره حوادث ۷ اکتبر و رسیدگی به شکاف‌های عمیق داخلی در این کشور.

او اضافه کرد: اما آزمون واقعی او زمانی فرا خواهد رسید که رئیس‌جمهور ترامپ با او تماس بگیرد و اطلاع دهد که واشنگتن در حال آماده‌سازی حمله نظامی دیگری علیه ایران است.

وی گفت: در آن لحظه، آیزنکوت باید تصمیم بگیرد که آیا آمریکا را در جنگی دیگر با پایانی نامشخص همراهی کند یا در برابر مفروضات بنیادین راهبرد نظامی‌ای بایستد که تاکنون نتوانسته است به نتایج قاطع دست یابد.

سیترونوویچ بیان کرد: این تصمیم، بیش از اظهارات کنونی او درباره ایران، مشخص خواهد کرد که آیا آیزنکوت واقعاً بدیلی راهبردی در برابر نتانیاهو به شمار می‌رود یا خیر.

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۱٬۸۳۶ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.