چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

ادعای ترامپ درباره ایران: فکر می‌کردم قیمت نفت دو یا سه برابر بیشتر از الان افزایش یابد، اما با وجود این، همچنان حاضر بودم حمله کنم / آمریکا جنگ با ایران را آغاز نکرد؛ ایران از سال ۱۹۷۹ تاکنون در حال جنگ با آمریکاست

ابه نقل از انتخاب··خبر در انتخاب

ترامپ درباره ایران مدعی شد که فکر می‌کردم قیمت نفت دو یا سه برابر بیشتر از این افزایش یابد و با وجود این، همچنان حاضر بودم این کار را انجام دهم.

ادعای ترامپ درباره ایران: فکر می‌کردم قیمت نفت دو یا سه برابر بیشتر از الان افزایش یابد، اما با وجود این، همچنان حاضر بودم حمله کنم / آمریکا جنگ با ایران را آغاز نکرد؛ ایران از سال ۱۹۷۹ تاکنون در حال جنگ با آمریکاست
عکس: انتخاب
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ترامپ درباره ایران مدعی شد که فکر می‌کردم قیمت نفت دو یا سه برابر بیشتر از این افزایش یابد و با وجود این، همچنان حاضر بودم این کار را انجام دهم.    به گزارش «انتخاب»؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: آمریکا جنگ با ایران را آغاز نکرد. ایران از سال ۱۹۷۹ تاکنون در حال جنگ با آمریکاست.   وی ادعا کرد: می‌دانستم که قیمت نفت افزایش پیدا خواهد کرد. در واقع، فکر می‌کردم قیمت نفت دو یا سه برابر بیشتر از این افزایش یابد و با وجود این، همچنان حاضر بودم این کار را انجام دهم.   او در ادامه گفت: آمریکا به‌دلیل اوضاع خاورمیانه، دارد ثروت هنگفتی به دست می‌آورد.
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: عصر ایران
دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۱٬۸۵۳ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.