پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پنجمین جشنواره طعم و رنگ پاییز با حال‌وهوای خانوادگی در مشهد

شبه نقل از شهرآرانیوز··خبر در شهرآرانیوز

«شهرآرانیوز-گروه مشهد»، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری مشهد گفت: ما رویداد طعم و رنگ پاییز را خانوادگی تعریف کردیم، یعنی در عین حال که فضای جذاب و فرح‌...

پنجمین جشنواره طعم و رنگ پاییز با حال‌وهوای خانوادگی در مشهد
عکس: شهرآرانیوز

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی امروز (۷ آبان‌ماه)، در حاشیه افتتاح پنجمین رویداد طعم و رنگ پاییزی در باغ مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال متفاوت‌تر از سال‌های قبل تلاش کردیم تا فضای رویداد طعم و رنگ پاییز را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفیت ارتقا دهیم. این رویداد هر سال مورد استقبال شهروندان و زائرین قرار می‌گیرد.

وی افزود: ما امسال بالغ بر ۵ هکتار فضای خالص در اختیار رویداد قرار دادیم. در این مکان تقریبا بیش از ۲۵۰ هزار بوته گل خاص پاییز عمدتا گل‌های داوودی با طرح‌های متنوع در بخش‌های مختلف پارک کاشته شده تا مردم بتوانند از این مسیر‌ها در این فصل لذت ببرند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری مشهد ادامه داد: بالغ بر ۱۵۰ فلاورباکس و گلدان بزرگ نیز جانمایی کردیم تا تنوع محیط را افزایش دهیم. بالغ بر ۷۵ المان بزرگ نیز نصب شده که ترکیب‌کننده این فضا‌های گلکاری است. تم، پاییزی است و عمدتاً ظرفیت‌های پاییزی را اضافه کردیم تا مردم بتوانند لحظات شادی داشته باشند.

یعقوبی با بیان اینکه تفاوت امسال نسبت به سال‌های گذشته این است که فضای نمایشگاهی و ترددی را برای مردم افزایش دادیم، عنوان کرد: علاوه بر این ظرفیت‌ها، با استفاده از برگ‌های خزان، مسیر پاییزی ایجاد کردیم که مسیر خاصی است.

وی اضافه کرد: بالغ بر ۱۱۰ تا ۱۲۰ غرفه در نقاط مختلف مسیر این رویداد طراحی شده که شامل غرفه‌های فرهنگی و آموزشی برای سازمان‌هایی است که نیاز داشتند فرهنگ‌سازی‌های لازم را برای مردم انجام دهند. غرفه‌های متعددی در این باغ وجود دارد که شامل صنایع دستی، حوزه غذایی و مسیر غذایی است که هم سیاه چادر‌ها هستند و هم اقوامی از نقاط مختلف کشور حضور دارند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری مشهد بیان کرد: در این رویداد مکانی توسط همکاران ما در حوزه فرهنگی در نظر گرفته شده که شب‌ها مراسم‌های بسیار جذاب و خوبی متناسب با شرایط روز برگزار خواهد شد. تم این رویداد را خانوادگی تعریف کردیم، یعنی در عین حال که فضای جذاب و فرح‌بخشی است، سعی شده تا خانواده در کنار هم از این فضا استفاده کنند.

یعقوبی خاطرنشان کرد: مسابقات خانوادگی نیز تعریف شده و در انتهای جشنواره کسانی که بازدید داشته باشند، می‌توانند از این برنامه‌های فرهنگی متنوع استفاده کنند، جوایز بسیار خوبی از جمله سفر کربلا نیز پیش‌بینی شده است.

منبع: شهرآرانیوزمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.