شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فرماندار مشهد: تردد روستاییان مشهد با اتوبوس‌های دسته‌دوم تسهیل می‌شود

شبه نقل از شهرآرانیوز··خبر در شهرآرانیوز

فرماندار مشهد با اشاره به محرومیت بسیاری از ۳۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار از حمل‌ونقل مسافری، از راه‌اندازی خط مشترک مسافری در هر دهستان و واگذاری اتوبوس‌های دس...

فرماندار مشهد: تردد روستاییان مشهد با اتوبوس‌های دسته‌دوم تسهیل می‌شود
عکس: شهرآرانیوز

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن حسینی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: تردد و جابه جایی اهالی روستا‌های اطراف به مشهد یکی از چالش‌های ساکنان این مناطق روستایی است.

وی گفت: هرچند قبلا خطوط حمل و نقل مسافری برای برخی روستا‌های دوردست فعال شده بود، اما اکنون ناوگان حمل و نقل مسافر توسط سازمان اتوبوسرانی مشهد فقط در مسیر روستا‌های متصل به شهر و یا روستا‌های زیارتی و گردشگری در سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد فراهم است.

فرماندار مشهد به وجود ۳۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰ روستای مشهد بالای پنج هزار نفر جمعیت دارند و روستایی مانند «دهرود» با ۳۰ هزار نفر از برخی شهرستان‌های خراسان رضوی پرجمعیت‌تر است با این وجود بسیاری از این روستا‌ها از خطوط حمل و نقل مسافری بی‌بهره‌اند.

حسینی ادامه داد: به منظور راه اندازی ناوگان اتوبوسی روزانه درمسیر این روستا‌ها و تامین مسافر و مقرون به صرفه بودن حمل و نقل به دهیاری‌ها پیشنهاد شده با هماهنگی یکدیگر در هر دهستان یک خط مسافری مشترک راه‌اندازی کنند تا مسافر از چند روستا جمع آوری و تردد روزانه در مسیر مشهد فراهم شود.

وی گفت: همچنین مقرر شد سازمان اتوبوسرانی مشهد اتوبوس‌های دسته دوم برای این طرح به دهیاری‌ها واگذار کند، اما تعمیر و بهسازی و تامین راننده توسط دهیاری انجام شود.

فرماندار مشهد عنوان کرد: معاون رییس جمهور در امور روستایی نیز در سفر اخیر خود به مشهد برای تعمیر و راه‌اندازی اتوبوس‌ها و کمک به دهیاری‌ها در راه‌اندازی خطوط مسافری روستایی مشهد قول مساعد داد.

منبع: ایرنا

منبع: شهرآرانیوزمشاهدهٔ خبر اصلی ←
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: مهر خراسان رضوی

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.