شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

معاون عراقچی در قطر چه می‌کند؟

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

روزنامه العربی الجدید در گزارشی مدعی شد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه قطر برگزار خواهد شد.

معاون عراقچی در قطر چه می‌کند؟
عکس: فرارو

فرارو- روزنامه العربی الجدید به نقل از یک مقام ایرانی ادعا کرد که یکی از معاونان عباس عراقچی هم‌اکنون با هدف «تسهیل تعاملات با میانجی قطری» در دوحه به سر می‌برد.

به گزارش فرارو به نقل از العربی الجدید، این روزنامه همچنین ادعا کرد که این تحول در حالی رخ می‌دهد که دوحه امروز میزبان دور جدیدی از مذاکرات است؛ رویدادی که به دنبال گفتگوهای فشرده یک هیئت قطری در تهران صورت می‌گیرد؛ گفتگوهایی که منجر به گشایشی در مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن شد. این تحول زمینه را برای آن فراهم کرد تا تیم مذاکره‌کننده ایرانی، همتایان قطری خود را در پرواز بازگشت به دوحه همراهی کنند و قرار است مذاکرات امروز، شنبه، از سر گرفته شود. 

العربی الجدید به نقل از این منبع ایرانی مدعی شد که «مذاکرات با طرف آمریکایی نه به صورت مستقیم، بلکه به شکل غیرمستقیم و از طریق یک واسطه در جریان است.»

در همین حال، منابع نزدیک به تلاش‌های میانجی‌گرانه به رهبری قطر و پاکستان به «العربی الجدید» گفتند که قرار است یک هیئت آمریکایی برای گفتگو با هیئت ایرانی به مذاکرات در دوحه بپیوندد.

اگرچه این منبع نزدیک به تلاش‌های میانجی‌گرانه نتوانست تأیید کند که آیا مذاکرات مستقیم قطعاً انجام خواهد شد یا خیر، اما اشاره کرد که با توجه به پیشرفت حاصل‌شده در روز گذشته، طرف میانجی بسیار مایل است که چنین مذاکراتی صورت گیرد.

عباس عراقچی

عباس عراقچی

سید عباس عراقچی، دیپلمات کهنه‌کار اهل تهران و از مذاکره‌کنندگان ارشد برجام، سفیر پیشین ایران در فنلاند و ژاپن بوده و از مرداد ۱۴۰۳ وزیر امور خارجهٔ ایران است.

همهٔ ۴۸۹ خبر عباس عراقچی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.