تصادف زنجیره ای مرگبار در جاده قدیم کاشان-قم
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اصفهان: شمار جانباختگان برخورد تریلی، سمند و پراید در جاده قدیم کاشان–قم به ۹ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ محسن مومنی گفت: ساعت ۱۹:۵۸ شنبه ۹ آبانماه، گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه تریلی، خودروی سمند و پراید در محور جاده قدیم کاشان–قم به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، چهار تیم امدادی جمعیت هلالاحمر به محل حادثه اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اصفهان با اشاره به آمار نهایی تلفات این حادثه گفت: این سانحه در مجموع ۹ جانباخته و یک مصدوم بر جای گذاشت.
مومنی ادامه داد: نجاتگران پس از انجام اقدامات اولیه امدادی، مصدوم این حادثه را با همکاری عوامل اورژانس برای ادامه درمان به مرکز درمانی منتقل کردند و پیکر جانباختگان نیز به عوامل انتظامی تحویل داده شد.
رئیس پلیس راه استان اصفهان هم درباره جزییات این حادثه گفت: امشب در پی وقوع تصادف میان سه دستگاه وسیله نقلیه شامل یک دستگاه سمند، یک دستگاه پژو و یک کامیون کشنده در محور قدیم کاشان ـ قم، خودروها دچار حریق شدند که متأسفانه ۹ فوتی بر جای گذاشت. سرهنگ عبدالرضا میرزایی افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، موضوع در دستور کار عوامل امدادی و انتظامی قرار گرفت و بررسی ابعاد تصادف آغاز شد. رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه علت وقوع این حادثه همچنان در دست بررسی است، افزود: جزئیات تکمیلی پس از انجام بررسیهای کارشناسی و مشخص شدن ابعاد حادثه اعلام خواهد شد.نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.