یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

شکست سنگین سپاهان در بازگشت دوباره به لیگ:/ لیگ بسکتبال زنان بدون سورپرایز در هفته اول!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

فصل جدید لیگ برتر بسکتبال زنان با پیروزی تیم های ستاد ملی گاز تهران، استقلال تهران، پیشرو تهران، آکادمی بسکتبال سحر و نفت آبادان آغاز شد.

شکست سنگین سپاهان در بازگشت دوباره به لیگ:/ لیگ بسکتبال زنان بدون سورپرایز در هفته اول!
عکس: ورزش سه

به گزارش ورزش سه، در اولین دیدار این هفته از مسابقات گروه بهمن از که از تیم های با تجربه در این رقابت ها محسوب می شود برابر میزبانش ستاد ملی گاز شکست خورد. عسل محسنی بازیکن تیم گاز با ۳۷ امتیاز، ۸ پاس گل، ۴ ریباند و کارایی ۳۴ بهترین بازیکن این دیدار بود.

استقلال که به عنوان مدافع عنوان قهرمانی وارد مسابقات شده است در اولین دیدار خود موفق به شکست تیم تازه وارد کی دبلیو سی تهران شد. ۱۹ امتیاز، ۶ ریباند، ۳ پاس گل و کارایی ۲۵ باعث شد تا زهرا عدالت کار بهترین بازیکن استقلال و این دیدار باشد.

قهوه باتسام مشهد که دومین سال حضور در لیگ بانوان را تجربه می کند برابر پیشرو تهران که امسال وارد لیگ شد، شکست خورد. چیا رائل ویتسیت بازیکن تیم پیشرو با ۱۸ امتیاز، ۱۳ ریباند، ۵ پاس گل و کارایی ۲۶ بهترین بازیکن بازی بود.

تقابل دو تیم آکادمی بسکتبال سحر و آکادمی بسکتبال نیکا در این هفته با برتری میزبان به پایان رسید. فاطمه گلابگیر در این نتیجه نقش بیشتری نسبت به دیگر هم تیمی هایش داشت، او‌ ۱۷ امتیاز، ۷ ریباند، ۲ پاس گل ‌و کارایی ۲۱ را در کارنامه اش ثبت کرد.

2557696

آخرین دیدار این هفته میان دو تیم سپاهان اصفهان و پالایش نفت آبادان برگزار شد که با شکست خانگی اصفهانی ها همراه بود. آیدا گل محمدی با ۲۶ امتیاز، ۱۰ ریباند، ۴ پاس گل و کارایی ۳۶ بهترین بازیکن ابن دیدار بود.

نتیجه به دست آمده در ۵ دیدار هفته نخست لیگ برتر بسکتبال زنان به این شرح است:

*ستاد ملی گاز تهران ۸۷ – گروه بهمن ۷۳

*آکادمی بسکتبال سحر ۶۹– آکادمی بسکتبال نيكا ۶۴

*قهوه باتسام مشهد ۵۶ – پیشرو تهران ۸۷

*استقلال تهران ۸۸ – کی‌دبلیوسی تهران ۴۱

*فولاد مبارکه سپاهان ۳۸ – نفت آبادان ۹۳

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.