یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سنجش آمادگی ۱۴ مرکز حساس استان سمنان در پانزدهمین رزمایش سراسری پدافند غیرعامل

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

با حضور معاون ارتباطات، الکترونیک و فناوری سازمان پدافند غیرعامل کشور و مسئولان استانی، پانزدهمین رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی عملکرد مولدهای برق اضطراری، هم‌زمان با سراسر کشور در شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان برگزار شد.

سنجش آمادگی ۱۴ مرکز حساس استان سمنان در پانزدهمین رزمایش سراسری پدافند غیرعامل
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل و در راستای ارزیابی میزان آمادگی مراکز اداری، غیراداری و حساس برای تداوم فعالیت در شرایط اضطراری، پانزدهمین رزمایش سراسری قطع برق و کنترل آماده‌به‌کاری مولدهای برق اضطراری، با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، مقام عالی وزارت نیرو، معاونان وزارت نیرو، مدیرعامل شرکت توانیر و سایر مسئولان کشوری و مدعوین به‌صورت برخط از محل وزارت نیرو برگزار شد.

این رزمایش به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور و در استان سمنان به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان و با حضور ذبیح‌الله حسن‌شاهی، معاون ارتباطات، الکترونیک و فناوری سازمان پدافند غیرعامل کشور، محمدتقی ادهم مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان و مصطفی خاتمی مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار شد.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان در حاشیه این رزمایش، با تشریح نتایج ارزیابی مراکز شرکت‌کننده اظهار کرد: در این رزمایش، عملکرد ۱۴ مرکز اداری، غیراداری و حساس در شرایط قطع برق مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی پاک‌طینت افزود: بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، در هشت مرکز، مولدهای برق اضطراری با موفقیت و به‌طور میانگین در مدت ۳۰ ثانیه وارد مدار شدند. در یک مرکز، با وجود راه‌اندازی مولد، ظرفیت منصوبه پاسخگوی نیاز مجموعه نبود و پنج مرکز نیز فاقد مولد برق اضطراری بودند.

وی با تأکید بر ضرورت توجه جدی به تأمین برق پشتیبان مراکز حساس و حیاتی تصریح کرد: در شرایط کنونی و با توجه به اهمیت تداوم خدمات‌رسانی در زمان بروز حوادث، بحران‌ها و شرایط غیرمترقبه، برخورداری از مولدهای برق اضطراری آماده‌به‌کار، متناسب با میزان مصرف و نیاز واقعی هر مرکز، یک ضرورت اساسی در حوزه پدافند غیرعامل است.

پاک‌طینت خاطرنشان کرد: صرفاً نصب مولد برق اضطراری کافی نیست؛ بلکه ظرفیت مناسب، آمادگی عملیاتی، انجام آزمون‌های دوره‌ای، نگهداری صحیح و اطمینان از امکان ورود سریع مولد به مدار، از الزامات پایداری فعالیت مراکز حساس محسوب می‌شود. چنین رزمایش‌هایی فرصت مناسبی برای شناسایی نقاط ضعف، رفع نواقص و ارتقای آمادگی دستگاه‌ها در مواجهه با شرایط اضطراری فراهم می‌کند.

در ادامه این برنامه، ذبیح‌الله حسن‌شاهی، معاون ارتباطات، الکترونیک و فناوری سازمان پدافند غیرعامل کشور، با حضور در رزمایش استان سمنان به ایراد سخنرانی پرداخت و بر اهمیت آمادگی زیرساخت‌های حیاتی و نقش هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در ارتقای تاب‌آوری و استمرار خدمات در شرایط بحران تأکید کرد.

این رزمایش با هدف سنجش میزان آمادگی مولدهای برق اضطراری، ارزیابی زمان ورود تجهیزات پشتیبان به مدار، شناسایی کمبودها و ارتقای هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول در چارچوب برنامه‌های پدافند غیرعامل برگزار شد.

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.