دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد: ۵۴ درصد خودرو‌ها فاقد معاینه فنی هستند

شبه نقل از شهرآرانیوز··خبر در شهرآرانیوز

«شهرآرانیوز-گروه مشهد»، رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: اعداد ناشی از عدم مراجعه برای معاینه فنی در حال افزایش است و ۵۴ درصد خودرو‌ها م...

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد: ۵۴ درصد خودرو‌ها فاقد معاینه فنی هستند
عکس: شهرآرانیوز

به گزارش شهرآرانیوز، محمد پذیرا امروز (۱۱ آبان‌ماه)، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در خصوص موضوعات محیط‌زیستی یکی از مهم‌ترین اقدامات ایجاد شبکه پایش انواع آلاینده‌های زیست‌محیطی است که ۱۵۳ ایستگاه و دستگاه سنجش انواع آلاینده‌های زیست‌محیطی و سایر پارامتر‌ها در مشهد وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۲۳ ایستگاه کیفیت هوا در سطح شهر داریم، عنوان کرد: اعتبار داده‌های این ایستگاه‌ها بالای ۹۰ درصد است. در ۶ ماهه ابتدای سال شاخص کیفیت هوا ۲۵ درصد بهبود پیدا کرده است. در سال گذشته عمده مشکل آلودگی هوای شهر مشهد ناشی از ورود گرد و غبار بود.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: در موضوع امواج الکترومغناطیس شاخص استاندارد ۲۸ ولت بر متر بوده که این شاخص در مشهد یک ولت بر متر است. در زمینه اشعه UV تنها شهر کشور هستیم که برداشت می‌کنیم. شاخص میانگین اشعه UV ما در تابستان ۷ است و شاخص‌هایی که اعلام می‌شود مبنای علمی ندارد.

پذیرا با اشاره به اقدامات در حوزه خودرو‌های دودزا تصریح کرد: شهرداری در حوزه خودرو‌های دودزا اقداماتی را انجام می‌دهد، ابتدا خودرو‌های خودمان و در کنار آن خودرو‌های دودزای سطح شهر را پایش می‌کنیم.

وی افزود: اعداد ناشی از عدم مراجعه برای معاینه فنی در حال افزایش است و ۵۴ درصد خودرو‌ها معاینه فنی ندارد. در ۵ سال اخیر شاخص عدم مراجعه برای معاینه فنی افرایش پیدا کرده است.

رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: ۱۵ ایستگاه برداشت آلودگی صوتی در سطح شهر مشهد نصب شده و میانگین شدت صوت ۶۱ دستی‌بل است که مراکز درمانی بالاتر از میانگین هستند.

منبع: شهرآرانیوزمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.