دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

طارمی در خط حمله برای اولین گل آسیایی

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

ستاره ایرانی الوصل از ابتدا در ترکیب تیمش در بازی حساس لیگ نخبگان آسیا قرار گرفت.

طارمی در خط حمله برای اولین گل آسیایی
عکس: ورزش سه

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه مسابقات از روز نخست هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب، تیم‌های الوصل امارات و نیروی هوایی عراق از ساعت 19:30 امشب در استادیوم زعبیل دبی به مصاف یکدیگر می‌روند که مهدی طارمی نیز برای زردپوشان بازی می‌کند.

مهدی طارمی که در مسابقات داخلی امارات با ثبت 4 گل در لیگ برتر و جام بانک اسلامی ابوظبی مهره کلیدی زردپوشان بوده، امشب هم در ترکیب الوصل به‌عنوان مهاجم هدف و امید اول گلزنی زردپوشان دبی در زمین حضور دارد و او سعی دارد پس از دو ناکامی در گلزنی مقابل نمایندگان عربستان (القادسیه و الاهلی)، نخستین گل آسیایی را جشن بگیرد.

الوصل که به دلیل عدم سفر به عربستان برای دیدار هفته قبل و لغو آن بازی مقابل النصر یک مسابقه کمتر دارد، در حال حاضر بدون امتیاز در قعر جدول 16 تیمی منطقه غرب ایستاده و در صورت برتری در بازی امشب 3 امتیازی خواهد شد و شانس صعود پیدا می‌کند.

2558221

حریف عراقی یاران طارمی هم با 3 امتیاز در جایگاه یازدهم جدول ایستاده و به دنبال حفظ فاصله با رقبای پایین‌دست است، اما با این وجود مهاجم ایرانی الوصل انگیزه بالایی برای گلزنی و فرار تیمش از انتهای جدول نخبگان آسیا دارد.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
مهدی طارمی

مهدی طارمی

مهدی طارمی، مهاجم بوشهری تیم ملی ایران، پس از درخشش در پرسپولیس و پورتو و بازی در اینتر و المپیاکوس، با ۶۰ گل دومین گلزن تاریخ تیم ملی است و در الوصل بازی می‌کند.

همهٔ ۷۳ خبر مهدی طارمی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.