چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تریتا پارسی: نابودی ترامپ برای پیروزی ایران در جنگ کافی بود

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

تریتا پارسی با اشاره به نتیجه انتخابات کنگره آمریکا، نوشت: «محاسبه ایرانی‌ها این است که برای پیروزی در جنگ با آمریکا نیازی به شکست نظامی این کشور ندارند؛ کافی است ریاست‌جمهوری ترامپ را نابود کنند. و حالا دقیقاً همین کار را کردند.»

تریتا پارسی: نابودی ترامپ برای پیروزی ایران در جنگ کافی بود
عکس: فرارو

تریتا پارسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در ماه ژانویه، زمانی که ترامپ ایران را به حمله نظامی برای وادار کردن این کشور به تسلیم تهدید می‌کرد، به یکی از مقامات ارشد دولت ترامپ گفتم که ایران تسلیم نخواهد شد.»

وی افزود: «محاسبه ایرانی‌ها این است که برای پیروزی در جنگ با آمریکا نیازی به شکست نظامی این کشور ندارند؛ کافی است ریاست‌جمهوری ترامپ را نابود کنند. و حالا دقیقاً همین کار را کردند.»

تریتا پارسی

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۲٬۲۶۸ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.