چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

دستگیری باند ۵ نفره سرقت سوخت خودروهای سنگین در بیرجند

مبه نقل از مهر خراسان جنوبی··خبر در مهر خراسان جنوبی

بیرجند- فرمانده انتظامی بیرجند از دستگیری سه سارق و دو مالخر سوخت خودروهای سنگین و کشف ۱۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

دستگیری باند ۵ نفره سرقت سوخت خودروهای سنگین در بیرجند
عکس: مهر خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی شکوهی‌راد ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت سوخت از خودروهای سنگین پارک‌شده در سطح شهر، مأموران انتظامی با تشکیل تیم‌های ویژه، بررسی و پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران کلانتری ۱۳ جوادیه پس از هماهنگی با مرجع قضایی و در چند عملیات هماهنگ و غافلگیرانه، موفق به شناسایی و دستگیری اعضای یک باند پنج نفره شدند.

فرمانده انتظامی بیرجند با بیان اینکه سه نفر از دستگیرشدگان سارق و دو نفر مالخر بودند، گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۳۰۰ لیتر گازوئیل سرقتی کشف شد.

شکوهی‌راد با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهمان به مراجع قضایی برای طی مراحل قانونی، به مالکان خودروهای سنگین توصیه کرد برای پیشگیری از سرقت، وسایل نقلیه خود را در پایانه‌های بار و مکان‌های پیش‌بینی‌شده مجهز به دوربین مداربسته و امکانات امنیتی پارک کنند.

منبع: مهر خراسان جنوبیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.