پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اکونومیست: ترامپ اکنون چه خواهد کرد؟

عبه نقل از عصر ایران··خبر در عصر ایران

آیا ترامپ تمرکز خود را بر سیاست خارجی می‌گذارد؛ حوزه‌ای که در آن با محدودیت‌های کمتری روبه‌روست و همچنان پرونده‌های ناتمامی در ایران، اوکراین و کوبا دارد؟

اکونومیست: ترامپ اکنون چه خواهد کرد؟
عکس: عصر ایران

شاشانک جوشی، خبرنگار اکونومیست نوشت: یکی از پرسش‌های مهم این است که ترامپ اکنون چه خواهد کرد؟ آیا او عملکرد خود را ارزیابی می‌کند، برخی از افراد را برکنار می‌کند، می‌پذیرد که زیاده‌روی‌ها و افراط‌کاری‌هایش در این شکست نقش داشته‌اند و به فکر تدوین دستورکاری برای دو سال پایانی ریاست‌جمهوری‌اش می‌افتد؟

به گزارش انتخاب؛ در ادامه این مطلب آمده است: آیا تمرکز خود را بر سیاست خارجی می‌گذارد؛ حوزه‌ای که در آن با محدودیت‌های کمتری روبه‌روست و همچنان پرونده‌های ناتمامی در ایران، اوکراین و کوبا دارد؟

یا اینکه همه این مسائل را بیش از حد دشوار می‌یابد و در ماه‌های پایانی دوره ریاست‌جمهوری‌اش به رفتارهای تلافی‌جویانه، ساخت مجسمه و بناهای یادبود به نام خود و ثروت‌اندوزی اعضای خانواده‌اش بازمی‌گردد؟

منبع: عصر ایرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←
دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۲٬۳۹۵ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.