سپاه: آتشسوزی و توقف دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ترامپ: حتی ذرهای هم نگران استیضاح شدن نیستم/ فکر میکنم این موضوع [که جنگ با ایران، علت شکست در انتخابات بود] تا حد زیادی درست است
امروز ۱۴ آبان ۱۴۰۵ است و ۲۵۰ روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران (۹ اسفند ۱۴۰۴) و آغاز جنگ ۴۰ روزه و همچنین ۲۱۲ روز از زمان آتشبس (۱۸ فروردین ۱۴۰۵) میگذر...
![سپاه: آتشسوزی و توقف دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ترامپ: حتی ذرهای هم نگران استیضاح شدن نیستم/ فکر میکنم این موضوع [که جنگ با ایران، علت شکست در انتخابات بود] تا حد زیادی درست است](/media/news/2026/11/bd652b967f384823.webp)
امروز ۱۴ آبان ۱۴۰۵ است و ۲۵۰ روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران (۹ اسفند ۱۴۰۴) و آغاز جنگ ۴۰ روزه و همچنین ۲۱۲ روز از زمان آتشبس (۱۸ فروردین ۱۴۰۵) میگذرد؛ آتشبسی که در ۱۷ تیر ۱۴۰۵ نقض شد و آمریکا درگیری نظامی دیگری به ایران تحمیل کرد که ۱۷ روز به طور مداوم به طول انجامید و پس از آن نیز به صورت پراکنده ادامه یافت. روز گذشته، نتایج انتخابات آمریکا که با شکست سنگین جمهوری خواهان به ویژه در شکست با اختلاف و دور انتظار در سنا، همراه شد، یک زلزله سیاسی در این کشور به وجود آورد و ترامپ پذیرفت که جنگ با ایران، از علل این شکست بود.
اخبار مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز جاری، ۱۴ آبان ۱۴۰۵ هم به شرح زیر است:
سپاه: آتشسوزی و توقف دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ در دست گرفتن کنترل ۲ فروند پهپاد لوکاس و غنیمت گرفتن آنها ۱۴۰۵/۰۸/۱۴ - ۰۸:۰۷
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۲۱ به شرح زیر اعلام کرد : ملت قهرمان و بپاخواسته ایران اسلامی،درود و آفرین بر شماکه با ۲۵۰ شبانه روز ایستادگی در صحنه، نصاب جدیدی از بصیرت و مقاومت یک ملت را رقم زدید و حماسهای ماندگار در تاریخ به جا گذاشتید.
️فرزندان شما در نیروی دریایی سپاه، با عنایت پروردگار و به پشتوانه این استواری ملی و دعاهای شما، کماکان مقتدرانه مدیریت تنگه هرمز را در کنترل دارند.
️شب گذشته، در دو حادثه جداگانه یک نفتکش بزرگ که قصد عبور از معبر غیر قانونی جنوب تنگه را داشت، بر اثر اصابت با مین دچار سانحه آتش سوزی شد و متوقف گردید.
️یک ابرنفتکش دیگر در حال خروج از این محور در شرق تنگه هرمز، در آتش سوزی گسترده متوقف شد و به یک فروند یدککش که برای اطفاء حریق به این ابرنفتکش نزدیک شده بود نیز، دچار آتش سوزی و حریق شد.
رزمندگان یگان جنگ الکترونیک نیروی دریایی سپاه با در دست گرفتن کنترل و هدایت ۲ فروند پرنده متجاوز از نوع لوکاس توانستند آنها را سالم به زمین بنشانند و غنیمت بگیرند.
نفت ۹۳.۸۳ دلار شد ۱۴۰۵/۰۸/۱۴ - ۰۷:۵۴هر بشکه نفت ۹۳ دلار و ۸۳ سنت شد.
ترامپ: حتی ذرهای هم نگران استیضاح شدن نیستم؛ اگر دموکراتها چنین کاری بکنند، حزب دموکرات نابود خواهد شد / برای چه چیزی من را استیضاح کنند؟ برای اینکه کشوری موفق داشتهایم؟ ۱۴۰۵/۰۸/۱۳ - ۲۲:۲۳ترامپ می گوید که حتی ذرهای هم نگران استیضاح شدن نیست.
به گزارش «انتخاب»؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در پاسخ به این سؤال که آیا نگران استیضاح شدن است، گفت: «نه، نه، نه؛ حتی ذرهای هم نگران نیستم. فکر میکنم اگر دموکراتها چنین کاری بکنند، حزب دموکرات نابود خواهد شد؛ چون استیضاحی خواهد بود که هیچ دلیلی ندارد. برای چه چیزی؟ برای اینکه کشوری موفق داشتهایم؟»
وی همچنین درباره انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۸ بیان کرد: شاید اصلاً کسی نامزد نشود. نمیدانم چه کسی نامزد خواهد شد.
ترامپ: فکر میکنم این موضوع [ جنگ با ایران علت شکست در انتخابات بود] تا حد زیادی درست است / این جنگ در کوتاهمدت باعث شد قیمت بنزین کمی افزایش پیدا کند / میدانستم که جنگ بر نتایج انتخابات تأثیر خواهد گذاشت / این جنگ ارزشش را داشت؛ چارهای ندارید /میدانم ونس چه احساسی نسبت به این موضوع دارد/پایان جنگ بلافاصله پس از انتخابات میاندورهای؟ من چنین چیزی نگفتم؛ هر وقت که خودم بخواهم پایان مییابد ۱۴۰۵/۰۸/۱۳ - ۲۲:۱۲ترامپ گفت که فکر میکنم این موضوع [ جنگ با ایران علت شکست در انتخابات بود] تا حد زیادی درست است.
به گزارش «انتخاب» دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا اظهار کرد: «فکر میکنم این موضوع [ جنگ با ایران علت شکست در انتخابات بود] تا حد زیادی درست است؛ چون این جنگ در کوتاهمدت باعث شد قیمت بنزین کمی افزایش پیدا کند.»
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار که پرسید: آیا جنگ با ایران ارزشش را داشت؟ افزود: بله. چارهای ندارید. باید این کار را انجام دهید.
ترامپ در واکنش به اظهارات ونس نیز گفت: «میدانم جیدی ونس چه احساسی نسبت به این موضوع دارد. به نظرم پست او خوب بود.»
رئیس جمهور امریکا افزود: میدانستم که جنگ بر نتایج انتخابات تأثیر خواهد گذاشت. اما چه تأثیر گذاشته باشد و چه نگذاشته باشد، ایران نباید به سلاح هستهای دست پیدا کند.
ترامپ در پاسخ به این سؤال که جنگ ایران چه زمانی پایان خواهد یافت، گفت: «هر وقت که خودم بخواهم.»
وی در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسید: شما گفته بودید جنگ با ایران بلافاصله پس از انتخابات میاندورهای پایان خواهد یافت گفت: من چنین چیزی نگفتم.

دونالد ترامپ
دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهلوپنجمین و چهلوهفتمین رئیسجمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هستهای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیمهای مهم او دربارهٔ ایران است.
همهٔ ۲٬۴۲۸ خبر دونالد ترامپ ←جیدی ونس
جیدی ونس سیاستمدار جمهوریخواه و نویسندهٔ آمریکایی است که از ژانویهٔ ۲۰۲۵ (بهمن ۱۴۰۳) پنجاهمین معاون رئیسجمهور ایالات متحده در دولت دونالد ترامپ است و پیشتر سناتور اوهایو و نویسندهٔ کتاب پرفروش «مرثیهٔ هیلبیلی» بود.
همهٔ ۲۷۱ خبر جیدی ونس ←نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.