جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اظهارنظر روبیو درباره جنگ علیه ایران/ ترامپ شایسته قدردانی است

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

مارکو روبیو در یک گردهمایی ادعا کرد: «ترامپ به دلیل اتخاذ اقداماتی که از نظر خودش ضروری بوده‌اند، حتی اگر در میان رأی‌دهندگان محبوبیت نداشته باشند، شایسته قدردانی و اعتبار بسیار زیادی است.»

اظهارنظر روبیو درباره جنگ علیه ایران/ ترامپ شایسته قدردانی است
عکس: فرارو

فرارو- در جریان یک گردهمایی سیاسی در کانزاس در تاریخ اول نوامبر، ترامپ از روبیو دعوت کرد تا به روی صحنه بیاید.

به گزارش فرارو به نقل از vietnam، مارکو روبیو در این گردهمایی گفت:  «قبول دارم که قیمت بالای سوخت چیزی نیست که یک نامزد بتواند از آن برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کند یا به آن ببالد.» 

روبیو ادعا کرد:  «ترامپ به دلیل اتخاذ اقداماتی که از نظر خودش ضروری بوده‌اند، حتی اگر در میان رأی‌دهندگان محبوبیت نداشته باشند، شایسته قدردانی و اعتبار بسیار زیادی است.»

وی همچنین مدعی شد: «در نهایت، این بهای رهبری است. رهبران حاضرند کارهایی انجام دهند که شاید از حمایت سیاسی برخوردار نباشد یا منافع فوری به همراه نیاورد، اما برای کشور و آینده بلندمدت آن ضروری است.»

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۲٬۵۶۵ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.