جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

قدیری ابیانه: احمدی‌نژاد معتقد بود چاوز در ظهور امام زمان نقش خواهد داشت/ مشایی دم از اسلام می‌زد، اما می‌گفت عصر اسلام‌گرایی گذشته است

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

فعال سیاسی اصولگرا و سفیر اسبق ایران در مکزیک با بیان این که احمدی‌نژاد معتقد بود چاوز در ظهور امام زمان(ع) نقش خواهد داشت، گفت: مشایی دم از اسلام می‌زد، اما می‌گفت عصر اسلام‌گرایی گذشته است.

قدیری ابیانه: احمدی‌نژاد معتقد بود چاوز در ظهور امام زمان نقش خواهد داشت/ مشایی دم از اسلام می‌زد، اما می‌گفت عصر اسلام‌گرایی گذشته است
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسن قدیری‌ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا، گفت:  مشایی دم از اسلام می‌زد، اما می‌گفت عصر اسلام‌گرایی گذشته است.

به روایت خبر فوری، وی تاکید کرد: احمدی‌نژاد، مشایی را با خود می‌برد و برای او تبلیغ میکرد. احساس تکلیف کردم که بروم و نگذارم اینها سواستفاده کنند. او معتقد بود چاوز در ظهور امام زمان(ع) نقش خواهد داشت.

وی افزود: معتقدم اگر جایی خطایی بخواهد رخ بدهد نباید منتظر بنشینم که مسئولین ذی‌ربط بیایند کاری کنند؛ به اصطلاح آتش به اختیار.

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.