یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

امام جمعه قشم: تصمیم‌گیری‌ها باید متناسب با شرایط جنگی منطقه باشد

مبه نقل از مهر هرمزگان··خبر در مهر هرمزگان

قشم - امام جمعه قشم با تأکید بر ضرورت توجه به اقتضائات مناطق درگیر با شرایط جنگی، گفت: قشم در شرایط جنگی قرار دارند و باید بودجه، امکانات و خدمات متناسب با این شرایط اختصاص یابد.

امام جمعه قشم: تصمیم‌گیری‌ها باید متناسب با شرایط جنگی منطقه باشد
عکس: مهر هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، صبح یکشنبه در دیدار سید مسعود هدایتی، معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان خراسان رضوی، اعظم گلستانی، معاون مدیرکل داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان و احمد سرودی گلستانی، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان قشم با حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا حاجبی، امام جمعه قشم، آخرین وضعیت منطقه و نیازهای مردم مورد بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام حاجبی در این دیدار با اشاره به شرایط حاکم بر منطقه، بر ضرورت اتخاذ تصمیمات متناسب با وضعیت موجود تأکید کرد و افزود: وقتی منطقه در شرایط جنگی قرار دارد، باید در تخصیص بودجه، امکانات و خدمات نیز این شرایط مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به روحیه بالای رزمندگان و مردم، خاطرنشان کرد: در کنار توجه به توان و روحیه رزمندگان، نباید از نگرانی‌ها و فشارهای روانی ناشی از جنگ بر خانواده‌ها، به‌ویژه کودکان، غافل شد و باید برای کاهش این آسیب‌ها برنامه‌ریزی کرد.

سید مسعود هدایتی، معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان خراسان رضوی، در ادامه این دیدار، هرمزگان را پیشانی خط مقدم دفاع دانست و بر ضرورت تقویت خدمات‌رسانی به مردم این استان تأکید کرد.

وی از آمادگی مجموعه جمعیت هلال‌احمر برای پشتیبانی و مشارکت در حوزه‌های عمرانی، درمانی و آبرسانی خبر داد و گفت: هلال‌احمر آمادگی دارد در حد توان برای رفع مشکلات و پاسخگویی به نیازهای مردم مناطق مختلف استان همکاری و پشتیبانی کند.

منبع: مهر هرمزگانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.