دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

برپایی مسابقه شاهنامه‌خوانی در نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی

دبیرخانه رویدادهای ترویج کتابخوانی از برگزاری مسابقه شاهنامه‌خوانی در نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی خبر داد.

برپایی مسابقه شاهنامه‌خوانی در نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی
عکس: تسنیم آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، یاسر ساجدی، معاون اداره‌کل دفتر مجامع و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری مسابقه شاهنامه‌خوانی با هدف آشنایی بیشتر کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها با ادبیات حماسی ایران در نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی خبر داد.

وی افزود: این مسابقه به همت اداره کل مجامع و فعالیت‌های فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طراحی شده و شرکت‌کنندگان می‌توانند با پاسخ‌گویی به پرسش‌هایی از داستان‌ها، شخصیت‌ها و روایت‌های شاهنامه، در فضایی جذاب و رقابتی با این اثر ماندگار ادبیات فارسی آشنا شوند.

معاون اداره‌کل دفتر مجامع و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هدف از برگزاری این مسابقه، علاوه بر معرفی یکی از مهم‌ترین آثار ادبیات فارسی، تلاشی برای تبدیل مواجهه مخاطبان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان، با متون کلاسیک به تجربه‌ای مشارکتی و جذاب عنوان شده است..

ساجدی بیان کرد: استفاده از قالب مسابقه و پرسش و پاسخ می‌تواند زمینه‌ای برای توجه بیشتر مخاطبان به داستان‌ها، شخصیت‌ها و روایت‌های شاهنامه و ترغیب آنان به خواندن و پیگیری این اثر فراهم کند. از این منظر، شاهنامه‌خوانی در کنار سایر برنامه‌های ترویجی نمایشگاه، فرصتی برای پیوند دادن ادبیات کلاسیک با شیوه‌های امروزی و تعاملی ترویج کتابخوانی است.

وی عنوان کرد: بر اساس این طرح شرکت‌کنندگان باید به 10 سؤال پیاپی بدون خطا پاسخ دهند تا واجد شرایط دریافت جایزه شوند. به 20 نفر برتر هر روز مبلغ 200 هزار تومان جایزه نقدی تعلق می‌گیرد و در مجموع 140 جایزه در طول مسابقه به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد.

منبع: تسنیم آذربایجان غربیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.