دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در الیگودرز؛ کشف ۵۳۰ سکه تقلبی

مبه نقل از مهر لرستان··خبر در مهر لرستان

الیگودرز- فرمانده انتظامی الیگودرز از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با ترفند فروش سکه‌های تقلبی به‌عنوان عتیقه و آثار باستانی، ۱۲۰ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بود.

دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در الیگودرز؛ کشف ۵۳۰ سکه تقلبی
عکس: مهر لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اسدالهی ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی ارجاع چند فقره شکایت مبنی بر کلاهبرداری با شیوه فروش سکه‌های تقلبی تحت عنوان سکه‌های باستانی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس شهرستان الیگودرز قرار گرفت.

فرمانده انتظامی الیگودرز افزود: مأموران پلیس در جریان تحقیقات تخصصی و اقدامات اطلاعاتی، هویت متهم را شناسایی کردند و با هماهنگی قضایی، طی عملیاتی ضربتی در مخفیگاهش دستگیر شد.

کشف ۵۳۰ قطعه سکه تقلبی

وی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه این فرد، ۵۳۰ قطعه سکه تقلبی که به‌صورت ماهرانه‌ای جعل شده بودند، کشف شد.

سرهنگ اسدالهی با بیان اینکه متهم این سکه‌های فاقد ارزش را به‌عنوان آثار باستانی اصیل معرفی کرده بود، گفت: این فرد با همین شگرد مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال از شکات کلاهبرداری کرده است.

پرونده متهم در اختیار مراجع قضایی

فرمانده انتظامی شهرستان الیگودرز خاطرنشان کرد: پس از تکمیل تحقیقات و جمع‌آوری مستندات جرم، پرونده متهم برای سیر مراحل قانونی و صدور حکم به مراجع قضایی ارسال شد.

وی در پایان با هشدار به شهروندان گفت: افراد سودجو با وعده‌های دروغین و تبلیغات وسوسه‌انگیز در پی کسب منافع نامشروع هستند؛ بنابراین شهروندان از خرید اشیای عتیقه و تاریخی از افراد ناشناس خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: مهر لرستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.