دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

نکونام هم برای آسانی نقشه کشید!

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

از اردوی تبریز خبر می‌رسد جواد نکونام برای مهار یاسر آسانی، ستاره این روزهای استقلال، برنامه ویژه‌ای در نظر گرفته و علیرضا بیرانوند نیز برای مقابله با حملات آبی‌پوشان آماده می‌شود.

نکونام هم برای آسانی نقشه کشید!
عکس: فرارو

 

یاسر آسانی را می‌توان یکی از موثرترین بازیکنان استقلال در فصل جاری لیگ برتر دانست؛ بازیکنی که تاکنون با به ثمر رساندن سه گل در مسابقات داخلی و یک گل در لیگ نخبگان آسیا و همچنین ارسال یک پاس گل، تاثیر قابل توجهی در نتایج تیمش داشته است.

اثرگذاری آسانی در دیدار مقابل سپاهان، یکی از رقبای اصلی استقلال برای کسب عنوان قهرمانی و همچنین در بازی برابر پرسپولیس، دیگر مدعی قهرمانی این فصل، باعث شده جواد نکونام حساب ویژه‌ای روی این بازیکن باز کند.

سرمربی تراکتور با آنالیز ویژه عملکرد آسانی، این بازیکن را به دقت زیر نظر گرفته و قصد دارد به هر شکل ممکن، راه‌های نفوذ و گلزنی او را در دیدار پنجشنبه مسدود کند.

تمرین ویژه تراکتور برای مهار آسانی

از اردوی تیم تبریزی خبر می‌رسد بازیکنان حاضر در جناح چپ خط دفاعی تراکتور این روزها تمرینات ویژه‌ای را برای مقابله با نفوذهای آسانی انجام می‌دهند؛ بازیکنی که از سمت راست خط حمله استقلال می‌تواند یکی از تهدیدهای جدی دروازه تراکتور باشد.

در این میان، علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور که با مجوز موقت سازمان نظام وظیفه فرصت حضور مقابل استقلال را نیز پیدا کرده، تمرینات ویژه‌ای را پشت سر می‌گذارد تا در این مسابقه آماده مقابله با ضربات مهاجمان استقلال باشد.

بیرانوند در آماده‌باش برای ستاره استقلال

گفته می‌شود در تمرینات دروازه‌بانی تراکتور، ضربات ناگهانی از داخل محوطه جریمه با هر دو پا بارها به سمت بیرانوند نواخته می‌شود تا او آمادگی لازم برای واکنش به شوت‌هایی از زوایای مختلف را پیدا کند؛ به‌خصوص ضرباتی که می‌تواند از منطقه راست خط حمله استقلال و سمت چپ خط دفاعی تراکتور شکل بگیرد.

تمرینات ویژه علیرضا بیرانوند با تراکتور در آستانه دیدار مقابل استقلال

انتشار تصویر جدید بیرانوند از تمرینات تراکتور نیز نشان می‌دهد این دروازه‌بان در آستانه دیدار حساس با استقلال، با جدیت خود را آماده می‌کند. بیرانوند که فصل گذشته به دلیل محرومیت در دو دیدار مقابل استقلال غایب بود، این بار فرصت دارد با عملکردی مطمئن، از دروازه تراکتور محافظت کند.

حالا باید دید برنامه ویژه جواد نکونام برای مهار یاسر آسانی و آمادگی علیرضا بیرانوند در نهایت می‌تواند مانع درخشش یکی از موثرترین بازیکنان استقلال در دیدار حساس پنجشنبه شود یا نه.

ناگفته نماند؛ دیدار تیم‌های تراکتور و استقلال پنجشنبه هفته جاری، ۱۶ مهر، از ساعت ۱۷ در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز می‌شود.

 

علیرضا بیرانوند

علیرضا بیرانوند

علیرضا صفر بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران، زادهٔ ۱۳۷۱ در لرستان، است که با مهار پنالتی کریستیانو رونالدو در جام جهانی ۲۰۱۸ و قهرمانی‌های متعدد با پرسپولیس شناخته می‌شود.

همهٔ ۴۱ خبر علیرضا بیرانوند ←
جواد نکونام

جواد نکونام

جواد نکونام هافبک و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و رکورددار بیشترین بازی ملی با ۱۴۹ بازی است که پس از بازی در اوساسونا و استقلال، سرمربی تراکتور شده است.

همهٔ ۱۴ خبر جواد نکونام ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.