پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

خانه فرهنگ و اندیشه منطقه ۵ اصفهان همزمان با جشنواره فیلم کودک بازگشایی شد

ابه نقل از ایمنا اصفهان··خبر در ایمنا اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: خانه فرهنگ و اندیشه این منطقه هم‌زمان با برگزاری سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان بازگشایی شد تا با ایجاد فضایی برای گفت‌وگو، تعامل و تبادل نظر، زمینه تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اندیشه‌ورزی شهروندان به‌ویژه کودکان و نوجوانان فراهم شود.

خانه فرهنگ و اندیشه منطقه ۵ اصفهان همزمان با جشنواره فیلم کودک بازگشایی شد
عکس: ایمنا اصفهان

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: خانه فرهنگ و اندیشه منطقه ۵ اصفهان همزمان با برگزاری سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان بازگشایی شد و فعالیت خود را با رویکرد تقویت جریان‌های فرهنگی، ایجاد زمینه گفت‌وگو و حمایت از شکل‌گیری ایده‌های تازه در منطقه آغاز کرد.

وی افزود: یکی از رویکردهای اصلی این مجموعه، ایجاد فضایی برای تعامل و گفت‌وگو میان شهروندان، فعالان فرهنگی و هنری و گروه‌های مختلف اجتماعی است و تلاش می‌شود خانه فرهنگ و اندیشه به محلی برای طرح دیدگاه‌ها، تبادل نظر و شکل‌گیری ایده‌های جدید تبدیل شود.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت توجه به حوزه کودک و نوجوان تصریح کرد: کودکان و نوجوانان از گروه‌های مهم مخاطب این مجموعه هستند و برنامه‌های فرهنگی و فکری مرتبط با این حوزه می‌تواند زمینه حضور، مشارکت و بروز خلاقیت و اندیشه آن‌ها را فراهم کند.

کارگر ادامه داد: نشست‌های فرهنگی و تخصصی، برنامه‌های هنری، رویدادهای فکری و فعالیت‌های مرتبط با حوزه کودک و نوجوان از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند در خانه فرهنگ و اندیشه منطقه برگزار شود و این مجموعه را به یکی از فضاهای فعال فرهنگی منطقه تبدیل کند.

وی خاطرنشان کرد: بازگشایی خانه فرهنگ و اندیشه همزمان با سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان فرصت مناسبی برای تقویت ارتباط میان سینما، فرهنگ و اندیشه ایجاد کرده است، چراکه سینمای کودک و نوجوان علاوه بر جنبه سرگرمی، ظرفیت مناسبی برای گفت‌وگو درباره مسائل فرهنگی، اجتماعی و فکری این گروه سنی دارد.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: خانه فرهنگ و اندیشه می‌تواند بستری برای گفت‌وگو، مشارکت فرهنگی، طرح ایده‌های تازه و تبادل دیدگاه میان شهروندان باشد و امیدواریم با تداوم فعالیت‌ها و برگزاری برنامه‌های متنوع، این مجموعه جایگاه خود را در جریان فرهنگی منطقه پیدا کند.

کارگر تأکید کرد: توجه به توسعه فضاهای فرهنگی و ایجاد بسترهایی برای اندیشه‌ورزی و تعامل شهروندان، می‌تواند به پویایی فرهنگی منطقه کمک کند و خانه فرهنگ و اندیشه منطقه ۵ نیز با همین رویکرد فعالیت خود را دنبال خواهد کرد.

منبع: ایمنا اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.