شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

افزایش استفاده ۲۲ درصدی از ناوگان اتوبوس‌رانی قم

قبه نقل از قم فردا··خبر در قم فردا

مدیرعامل سازمان تعداد اتوبوس‌رانی قم از افزوده‌شدن ۵۴ دستگاه به ناوگان حمل‌ونقل اتوبوس‌رانی قم خبر داد و گفت: نیمه اول مهر سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش ۲۲ درصدی استفاده از ناوگان اتوبوس‌رانی بودیم.

افزایش استفاده ۲۲ درصدی از ناوگان اتوبوس‌رانی قم
عکس: قم فردا
افزایش استفاده ۲۲ درصدی از ناوگان اتوبوس‌رانی قم
علی نیک در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی  پايگاه خبری تحليلی قم فردا  اظهار داشت: هفته اول مهر هم‌زمان با بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه استفاده از حمل‌ونقل ناوگان اتوبوس‌رانی قم برای این اقشار رایگان اعلام شد که استقبال بسیار خوبی صورت گرفت.

وی ادامه داد: یک مقایسه آماری با هفته‌ای که رایگان اعلام شده بود با هفته بعد آن نشان می‌دهد بیش از ۱۴۹ هزار و پانصد دانش‌آموز، دانشجو و طلبه از این طرح استفاده کردند.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی قم تصریح کرد: ناوگان اتوبوس‌رانی قم در پاییز امسال نسبت به مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است هم شاهد خرید ۴۰ دستگاه اتوبوس بودیم که ۳۳ دستگاه از شرکت زامیاد خریداری شده و پنج دستگاه اتوبوس ۱۸ متری  سال گذشته خریداری شده بود که به دلیل حوادث رخ‌داده مورداستفاده قرار نگرفت و امسال وارد ناوگان حمل‌ونقل شد همچنین دو اتوبوس ۱۲ متری نیز خریداری شد.

نیک یادآور شد: علاوه بر چهل دستگاه اتوبوس خریداری شده که همگی مدل ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ هستند ۱۴ دستگاه اتوبوس بازسازی صفر تا صد شدند و به چرخه حمل‌ونقل وارد شدند به همین جهت بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها با افزایش ۵۴ دستگاه اتوبوس بوده که باعث افزایش استقبال مردم شده است.

وی تصریح کرد: تعداد مسافران در ۱۵ روز اول مهرماه نسبت به سال گذشته رشد ۲۲ درصدی داشته است این به دلیل افزایش ناوگان حمل‌ونقل و همچنین سامانه‌هایی است که مسافران به‌راحتی می‌توانند زمان رسیدن اتوبوس به ایستگاه را آنلاین مشاهده کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی قم عنوان داشت: طی دو هفته اخیر بیش از یک میلیون بازدید از سامانه رسیدن اتوبوس به ایستگاه بازدید شده است که عموماً هم دانشجویان و دانش‌آموزان بودند تا کمترین انتظار و ایستایی را در ایستگاه‌های اتوبوس داشته باشند و زمان‌بندی درستی برای رفت‌وآمد برنامه‌ریزی کنند.

انتهای خبر/170
منبع: قم فردامشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.