یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

آغاز برداشت کنجد در شهرستان مهر فارس

صبه نقل از صداوسیما فارس··خبر در صداوسیما فارس

برداشت دانه روغنی کنجد از سطح بیش از هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مهر، از نیمه دوم مهرماه آغاز و تا اواخر آبان‌ماه ادامه دارد.

آغاز برداشت کنجد در شهرستان مهر فارس
عکس: صداوسیما فارس

آغاز برداشت کنجد در شهرستان مهر فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: عملیات برداشت دانه روغنی کنجد از اراضی کشاورزی بخش‌های اسیر، گله‌دار، وراوی و مرکزی شهرستان مهر، در روز‌های آینده به صورت گسترده انجام می‌شود.

مرتضی شکوهی، افزود: پیش‌بینی می‌شود که امسال کشاورزان شهرستان مهر بیش از هزار و ۵۰۰ تن محصول کنجد تولید و روانه بازار مصرف کنند.

او بیان کرد: کنجد شهرستان مهر، علاوه بر تأمین نیاز کارگاه‌های روغن‌کشی، ارده‌سازی و صنایع شیرینی‌پزی محلی، به عنوان یک محصول باکیفیت به مراکز استان‌های فارس، اصفهان، قم و یزد صادر می‌شود که نشان‌دهنده جایگاه اقتصادی این محصول در منطقه است.

شکوهی اضافه کرد: محصول کنجد تولیدی شهرستان مهر فراتر از تامین نیاز صنایع داخلی شهرستان به یکی از تامین کنندگان اصلی صنایع روغن کشی و ارده سازی در سطح استان فارس و استان‌های همسایه همچون اصفهان قم و یزد تبدیل شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر بیان کرد: این حجم از تولید نه تنها باعث تقویت اقتصاد کشاورزی شهرستان مهر می‌شود بلکه نشان دهنده کیفیت بالای تولیدات این منطقه است که توان رقابت و ارسال به بازار‌های بزرگ استان‌های همسایه را نیز دارد.

منبع: صداوسیما فارسمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.