یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

برخورد قانونی با رانندگان سرویس مدارس فاقد مجوز

صبه نقل از صداوسیما مرکزی··خبر در صداوسیما مرکزی

با رانندگان سرویس مدارس که بدون مجوز اقدام به جابه‌جایی دانش‌آموزان کنند، برخورد قانونی می‌شود.

ویدیو: صداوسیما مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ رئیس پلیس راهور استان گفت: حدود دو هزار و ۵۰۰ خودرو در قالب ۲۲ شرکت مجاز که صلاحیت را از مراجع ذی صلاح اخذ کردند، مسئولیت سرویس مدارس را در سراسر استان برعهده دارند.

سرهنگ محمد پور شمس افزود: همکاران راهنمایی و رانندگی هم در ۳۰۳ مدرسه و مراکز آموزشی و نقاط حساس و پُرتردد دانش دآموزان در قالب ۴۲ تیم گشتی، ۱۴ تیم موتوری و پیاده برای کنترل و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی سرویس‌های مدارس مُستقر هستند و چنانچه خودرویی در خارج از چارچوب باشد و بدون مجوز اقدام به جابجایی دانش آموزان می‌کنند. برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

او گفت: نبستن کمربند ایمنی، اضافه سرنشین، استفاده از تلفن همراه و تخلفات حادثه ساز از جمله سرعت و یا سبقت غیرمجاز بیشترین موارد برخورد همکاران با سرویس مدارس است.

رئیس پلیس راهور استان افزود: خانواده‌ها توجه داشته باشند حتما از رانندگان و خودرو‌هایی که مورد تائید هستند و دارای مُجوز برای برای فعالیت در حوزه سرویس مدارس هستند، استفاده و از رانندگان با خودرو‌های متفرقه برای این منظور جدأ خودداری کنند.

منبع: صداوسیما مرکزیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.