یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت ۲۲۰ واحد طرح مسکن ملی اندیمشک

صبه نقل از صداوسیما خوزستان··خبر در صداوسیما خوزستان

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اندیمشک گفت: ساخت ۲۲۰ واحد مسکن ملی این شهرستان تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت کاری داشته است.

پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت ۲۲۰ واحد طرح مسکن ملی اندیمشک
عکس: صداوسیما خوزستان

پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت ۲۲۰ واحد طرح مسکن ملی اندیمشک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مرتضی سراج الدین با اشاره به اینکه تکمیل و بهره برداری از این واحد‌های مسکونی در دستور کار شورای مسکن استان قرار  دارد، ادامه داد: ایجاد توافق میان انبوه سازان و متقاضیان طرح ملی مسکن اندیمشک به منظور تعیین تکلیف قیمت باقی مانده برای تکمیل این طرح ضروری است.

وی با اشاره به اینکه رایزنی‌ها و برگزاری نشست‌های مشترک میان انبوه سازان و نمایندگان متقاضیان این طرح در رزو‌های اخیر افزایش یافته است، ادامه داد:  براساس مصوبه شورای مسکن استان درصورت حاصل نشدن توافق میان ۲ طرف، پیمانکاران در این مرحله تسویه کرده و تسهیلات به طور مستقیم به خود متقاضیان برای تکمیل این واحد‌ها پرداخت می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد:  افزایش سقف تسهیلات پرداختی به طرح ملی مسکن اندیمشک از ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در حال پیگیری است تا بخشی از نقدینگی مورد نیاز برای تکمیل این طرح تامین شود.

سراج الدین  افزود: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۲ میلیارد ریالی از صندوق ملی مسکن به متقاضیان درصورت توافق سازندگان و هیات نمایندگان امکان پذیر است که تحقق این موضوع می‌تواند نقش مهمی در گره‌گشایی از وضعیت کنونی مسکن ملی اندیمشک داشته باشد.

وی اظهار کرد:  متقاضیان طرح ملی مسکن اندیمشک که جزو خانوار‌های دهک‌های یک تا چهار قرار دارند نیز می‌توانند تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ ساله تا سقف چهار میلیارد ریال دریافت کنند.

 

منبع: صداوسیما خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.