مانورآمادگی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در دو بخش قم برگزار شد
قم- مانور شبیهسازی فرایند انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با هدف سنجش آمادگی عوامل اجرایی، تمرین مراحل رأیگیری و شناسایی مشکلات احتمالی، در بخشداریهای خلجستان و سلفچگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مانور آمادگی برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با حضور بخشداران و مشارکت کارشناسان اجرایی در بخشداریهای خلجستان و سلفچگان برگزار شد تا روند اجرای مراحل مختلف انتخابات بهصورت عملیاتی تمرین و ارزیابی شود.
در این برنامه، طالبی، بخشدار خلجستان و حمیدرضا صادقی، بخشدار سلفچگان به همراه کارشناسان بخشداریهای مربوطه حضور داشتند و مراحل اجرایی انتخابات در قالب یک فرایند شبیهسازیشده مورد بررسی قرار گرفت.
در جریان این مانور، فرایند تشکیل شعب اخذ رأی، توزیع و تحویل تعرفههای انتخاباتی، احراز هویت رأیدهندگان و نحوه اخذ رأی تمرین شد و مراحل شمارش آرا و ثبت نتایج نیز در معرض ارزیابی قرار گرفت.
اجرای این برنامه با هدف ارتقای آمادگی کارشناسان و عوامل اجرایی، افزایش هماهنگی میان بخشهای مختلف و بررسی میزان تسلط دستاندرکاران بر مراحل برگزاری انتخابات انجام شد.
همچنین شناسایی نارساییهای احتمالی و پیشگیری از بروز مشکلات در مراحل اجرایی انتخابات از دیگر اهداف این مانور بود تا آمادگی عوامل مسئول برای اجرای صحیح فرایند رأیگیری مورد سنجش قرار گیرد.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.