شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تخریب ۷۵۰ متر بنای غیرمجاز در حریم منطقه شرق دز

صبه نقل از صداوسیما خوزستان··خبر در صداوسیما خوزستان

۷۵۰ متر دیوار بلوکی که با هدف تصرف حریم شبکه، تخریب و حریم قانونی زهکش منطقه شرق دز تاحداث‌شده بود، تخریب و آزادسازی شد.

تخریب ۷۵۰ متر بنای غیرمجاز در حریم منطقه شرق دز
عکس: صداوسیما خوزستان

تخریب ۷۵۰ متر بنای غیرمجاز در حریم منطقه شرق دز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرعامل شرکت بهره برداری ناحیه شمال خوزستان گفت: این عملیات در راستای اجرای قانون و با اخذ دستور قضایی انجام شد.

محسن سعادت‌فر، با تأکید بر ضرورت صیانت از حریم قانونی شبکه‌های آبیاری، برخورد با تصرفات غیرمجاز را از اولویت‌های شرکت برشمرد و بر تداوم اقدامات قانونی برای حفاظت از زیرساخت‌های آبی تأکید کرد.

وی حفاظت از حریم قانونی زهکش‌ها را اقدامی ضروری برای حفظ ایمنی و پایداری شبکه‌های زهکشی و جلوگیری از آسیب به زیرساخت‌های آبی عنوان کرد و افزود: هرگونه ساخت و ساز و تصرف غیرمجاز در این محدوده‌ها می‌تواند موجب اختلال در بهره‌برداری، افزایش خطرات احتمالی و تحمیل خسارت به شبکه شود؛

مدیرعامل شرکت بهره برداری ناحیه شمال خوزستان تصریح کرد: امور حراست و حریم‌بانی شرکت بهره‌برداری با همکاری مراجع ذی‌صلاح، اقدامات لازم را برای صیانت از حریم تأسیسات آبی و جلوگیری از تخلفات با جدیت تمام ادامه خواهند داد.

منبع: صداوسیما خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.