دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

افزایش ۱۱۶ درصدی پرداخت کرایه اتوبوس با QR «اصفهان من»؛ ثبت ۱۳ هزار سفر روزانه

ابه نقل از ایمنا اصفهان··خبر در ایمنا اصفهان

استفاده از کد QR اپلیکیشن «اصفهان من» برای پرداخت کرایه اتوبوس در مهرماه با رشد ۱۱۶ درصدی نسبت به ماه‌های تابستان همراه شد و تعداد سفرهای روزانه ثبت‌شده با این روش به حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار سفر رسید؛ روندی که از استقبال شهروندان از پرداخت هوشمند و کاهش وابستگی به کارت فیزیکی حکایت دارد.

ویدیو: ایمنا اصفهان

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پرداخت کرایه اتوبوس در اصفهان، با استفاده از کد QR اپلیکیشن «اصفهان من»، ساده‌تر از گذشته شده است؛ شهروندان می‌توانند بدون نیاز به کارت فیزیکی، با تلفن همراه خود کد QR را اسکن و کرایه سفر را پرداخت کنند.

آمار استفاده از این روش در مهر، از افزایش قابل‌توجه استقبال شهروندان حکایت دارد؛ به‌طوری‌که تعداد سفرهای روزانه ثبت‌شده با پرداخت QR که در تابستان حدود پنج تا شش هزار سفر بود، در مهر به حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار سفر رسید و رشدی نزدیک به ۱۱۶ درصد را تجربه کرد.

این شیوه پرداخت، علاوه بر آسان‌تر کردن فرایند استفاده از ناوگان اتوبوسرانی، گامی در مسیر توسعه خدمات هوشمند شهری و حرکت به سمت کاهش نیاز به ابزارهای فیزیکی در سفرهای درون‌شهری است.

برای استفاده از این قابلیت، کافی است شهروندان اپلیکیشن «اصفهان من» را باز کنند، از بخش مربوط به پرداخت کرایه اتوبوس وارد شوند و با اسکن کد QR، هزینه سفر خود را پرداخت کنند.

گاهی فاصله امروز تا آینده هوشمند شهر، فقط به اندازه یک اسکن است؛ تغییری کوچک در شیوه پرداخت که می‌تواند تجربه سفرهای روزمره شهروندان را ساده‌تر و سریع‌تر کند.

منبع: ایمنا اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.