دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

صلح و سازش دو خانواده پس از سال‌ها در شهرستان کارون استان خوزستان

صبه نقل از صداوسیما خوزستان··خبر در صداوسیما خوزستان

رئیس شورای حل اختلاف استان خوزستان، از پایان یافتن سال‌ها اختلاف میان دو خانواده در شهرستان کارون و تبدیل حکم قصاص نفس به پرداخت دیه خبر داد.

صلح و سازش دو خانواده پس از سال‌ها در شهرستان کارون استان خوزستان
عکس: صداوسیما خوزستان

صلح و سازش دو خانواده پس از سال‌ها در شهرستان کارون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام  امانت‌بهبهانی، اظهار کرد: در پی درگیری میان دو خانواده در شهرستان کارون که منجر به جان‌باختن یک نفر و صدور حکم قصاص برای متهم شده بود، تلاش مستمر معتمدان، ریش‌سفیدان و اعضای شورای حل اختلاف برای ایجاد سازش انجام و پس از سال‌ها پیگیری، زمینه توافق فراهم شد.

وی با اشاره به روند طولانی این پرونده، افزود: با میانجی‌گری فعالانه اعضای شورای حل اختلاف و یاران صلح، در نهایت طرفین بر سر پرداخت مبلغ دیه بدل از قصاص به توافق رسیدند و این مبلغ طی فرآیند قانونی به حساب فرد مورد توافق واریز شد.

رئیس شورای حل اختلاف استان خوزستان با تأکید بر اهمیت نقش میانجی‌گران در پرونده‌های حساس، تصریح کرد: دستیابی به توافق در پرونده‌هایی که دارای ریشه‌های اجتماعی عمیق هستند، نیازمند صبر، پیگیری مداوم و اعتماد طرفین به ظرفیت‌های شورای حل اختلاف است.

حجت الاسلام امانت بهبهانی همچنین از تلاش‌های انجام‌شده برای جلوگیری از تداوم اختلافات و ایجاد آرامش در میان خانواده‌های طرفین قدردانی کرد.

منبع: صداوسیما خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.