چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

«علی نصیریان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت

سبه نقل از سینماپرس··خبر در سینماپرس

سینماپرس: علی نصیریان با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.

«علی نصیریان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت
عکس: سینماپرس

سینماپرس: علی نصیریان با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.

به گزارش سینماپرس، علی نصیریان که پیش از این در مجموعه‌های «روشن‌تر از خاموشی (ملاصدرا)»، «میوه ممنوعه»، «پستچی سه بار در نمی‌زند» و «شهرزاد» با حسن فتحی همکاری داشته است، این بار با حضور در سریال «ده پهلوان»، پنجمین تجربه همکاری خود با این کارگردان را رقم می‌زند.

سریال «ده پهلوان» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی، این روزها در حال تصویربرداری است. داستان این مجموعه با روایتی عاشقانه و دراماتیک در بستر وقایع تاریخی عصر صفوی شکل می‌گیرد.

«ده پهلوان» از تولیدات اختصاصی پلتفرم شیداست و جزئیات بیشتر درباره داستان، ترکیب بازیگران و سایر عوامل آن به‌تدریج اعلام خواهد شد.

منبع: سینماپرسمشاهدهٔ خبر اصلی ←
علی نصیریان

علی نصیریان

علی نصیریان بازیگر، نمایشنامه‌نویس و کارگردان پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است که از چهره‌های ماندگار و برندهٔ دو سیمرغ بلورین بازیگری جشنوارهٔ فیلم فجر به شمار می‌رود.

همهٔ ۸ خبر علی نصیریان ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.