چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

کاهش ۴۵ درصدی جرائم خشن در استان

صبه نقل از صداوسیما اصفهان··خبر در صداوسیما اصفهان

با اجرای روند مهار ناامنی در استان در نیمه نخست سالجاری، جرائم خشن ۴۶ درصد کاهش داشته است.

کاهش ۴۵ درصدی جرائم خشن در استان
عکس: صداوسیما اصفهان

کاهش ۴۵ درصدی جرائم خشن در استانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: پشتوانه مردمی و آمادگی اجتماعی، سنگر اصلی امنیت کشور است و در شرایط فعلی، انسجام اجتماعی و هوشیاری آحاد جامعه در تعامل با نیرو‌های مسلح تعیین‌کننده‌ترین عامل بازدارندگی است.

سردار عبدالوهاب حسنوند با تبیین روند مهار ناامنی در استان افزود: در اردیبهشت‌ماه سالجاری با جهش آمار جرایم روبه‌رو شدیم که با ورود فوری و اجرای طرح‌های ضربتی انتظامی این روند مهار شد، ابتدا کاهش ۲۲درصدی جرائم و در ادامه افت ۴۶ درصدی جرایم خشن در ۶ ماه نخست امسال رقم خورد.

وی با اشاره به تقویت بانک‌های اطلاعاتی و تمرکز بر باند‌های سیار سرقت خودرو و موتورسیکلت ادامه داد:بیش از ۷۰ درصد سارقان در بانک‌های اطلاعاتی پلیس شناسایی و نشانه‌گذاری شده‌اند؛ اما مهار پایدار سرقت‌ها در گرو ارتقای خودمراقبتی و مشارکت مستقیم مردم در رعایت الزامات حفاظتی است.

سردار حسنوند با اعلام ضربه کاری پلیس به شبکه‌های انتقال سلاح غیرمجاز افزود: با اشراف اطلاعاتی مأموران، ۹۹ قبضه انواع سلاح از باند‌های قاچاق کشف و ضبط شده است

وی معیشت مردم را خط قرمز پلیس امنیت اقتصادی دانست و تأکید کرد: در حوزه صیانت از بازار و مقابله با سودجویان اقتصادی، اقدامات مقابله‌ای با قاچاق کالا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۵۰۰ درصد و در برخورد با احتکار کالا‌های اساسی بیش از ۵۵۰ درصد افزایش یافته است.

سردار حسنوند در خصوص ساماندهی اتباع خارجی نیز گفت: ملاک قطعی پلیس، قانون است؛ اتباع دارای مجوزقانونی درپناه قانون فعالیت می‌کنند، اما با هرگونه نقض مقررات، ارتکاب جرم و حضور غیرمجاز با همکاری دستگاه‌های مربوط با قاطعیت برخورد و در خصوص طرد آنها اقدام می‌شود.

منبع: صداوسیما اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.