یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

افتتاحیه برجام، قسمت اول از فصل دوم / بیرانوند غیرعادی است، او را به پادگان نبرید!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

در برنامه اول فصل جدید برجام، سه موضوع مهم را با جزئیات بررسی کردیم؛ بازی جنجالی ملوان تراکتور، پرونده سربازی علیرضا بیرو و داوری استقلال و چادرملو.

افتتاحیه برجام، قسمت اول از فصل دوم / بیرانوند غیرعادی است، او را به پادگان نبرید!
عکس: ورزش سه

به گزارش ورزش سه، فصل جدید برنامه برجام از عصر امروز آغاز شد و از همان اپیزود نخست، تلاش کردیم جزئیات سوژه‌های مهم و روز فوتبال ایران را به تصویر بکشیم. ابتدای برنامه با یک شوخی از سوی محمدرضا احمدی آغاز شد مجری جدید ورزش سه به یک شوخی با جواد خیابانی، مجری سابق برجام نیز در خصوص موضوع نام "جمشید" آغاز شد. فیروز کریمی سرمربی نام‌آشنا و مشهور فوتبال ایران، مهمان بخش اول اولین مهمان برجام در فصل جدید بود. آخرین سرمربی ایرانی قهرمان آسیا با باشگاه پاس در این برنامه با همان صراحت کلام همیشگی در خصوص بازی جنجالی تراکتور و ملوان در انزلی صحبت کرد. فیروز کریمی همچنین به پرونده سربازی علیرضا بیرانوند اشاره کرده و نقطه نظرات جالبی را در این رابطه ارائه داد.

احتمالا نمی‌دانستید که کاشف مهدی طارمی، فوق‌ستاره پرافتخار فوتبال ایران فیروز کریمی بوده و مهاجم گلزن تیم ملی در سال‌های اخیر در ابتدای فوتبال خود زیر نظر این سرمربی پرافتخار، آغاز کرده است. همچنین فیروز کریمی به صراحت ابراز امیدواری کرد که مسئله سربازی علیرضا بیرانوند حل شده و در کل این موضوع مهم در فوتبال ایران به یک سرانجام مشخص در مورد همه بازیکنان برسد.

در بخشی از این برنامه در خصوص عملکرد سعید سحرخیزان، مهاجم جوان استقلال نیز بحث جالبی در بین حاضران در استودیو شکل گرفت. فیروز کریمی در خلال نقطه نظرات جالب خود به دفاع از سعید سحرخیزان پرداخته و مدعی شد از دست دادن 9 موقعیت از ۱۰ فرصت و گل کردن یکی از سوی یک مهاجم، بهتر از تبدیل شدن دو فرصت گلزنی از دو موقعیت برای این پست است.

همچنین سعید مظفری‌زاده، داور مشهور از سابق فوتبال ایران نیز در این برنامه حضور پیدا کرده و در مورد قضاوت بیژن حیدری در دیدار روز گذشته چادرملو و استقلال صحبت کرد؛ یک پنالتی پرحاشیه و یک تصمیم شجاعانه و تحسین‌برانگیز از سوی داور این بازی. گرچه در ابتدا بسیاری تصور می‌کردند این صحنه تا مدت زیادی عامل اصلی جنجال و درگیری در فوتبال ایران خواهد بود، اما بعد از گذشت ۲۴ ساعت، تقریباً همه این به این تصمیم شجاعانه صحه گذاشته و بیژن حیدری را نیز از این بابت تحسین کرده‌اند.

اما در بخش دوم برنامه حجت کریمی، مدیر باشگاه تراکتور در استودیو ورزش سه حاضر شده و در رابطه با مسائل مختلف این باشگاه پرطرفدار صحبت کرد؛ از بحث پروازهای طولانی برای مسابقات آسیایی و البته ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند. قابل پیش‌بینی بود که حجت کریمی از مواضع باشگاه خود در جریان دیدار جنجالی مقابل ملوان دفاع کرده و تاکید داشت که همه چیز در آن مسابقه علیه نماینده تبریز پیش رفته است. گرچه ویدیوهای تقطیع شده این برنامه در صفحات رسمی ورزش سه، منتشر شده اما برای قرار گرفتن در جریان جزئیات اولین اپیزود برجام، این ویدیو رو تماشا کنید.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
علیرضا بیرانوند

علیرضا بیرانوند

علیرضا صفر بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران، زادهٔ ۱۳۷۱ در لرستان، است که با مهار پنالتی کریستیانو رونالدو در جام جهانی ۲۰۱۸ و قهرمانی‌های متعدد با پرسپولیس شناخته می‌شود.

همهٔ ۲۴۶ خبر علیرضا بیرانوند ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.