یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

مهارت آموزی ۱۰۰ هزار دانش آموز کشور در طرح همنوا

معاون آموزش‌های مهارتی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در طرح همنوا ۱۰۰ هزار نفر ظرفیت مراکز فنی و حرفه‌ای را در اختیار هنرستان‌ها و آموزش و پرورش قرار می‌دهیم.

معاون آموزش‌های مهارتی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در  کارگروه توسعه مهارت آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت به‌روز‌رسانی تجهیزات فنی و حرفه‌ای و مدیریت مراکز فنی و حرفه‌ای به صورت هیات امنایی گفت: آموزشگاه‌های آزاد به عنوان شرکای راهبردی می‌توانند از امکانات مراکز دولتی برای ارتقای سطح آموزش خود استفاده کنند.

سید جمیل احمدی با تاکید بر این که باید رویکرد هم افزایی برای رسیدن به بهره وری هرچه بیشتر را در فنی و حرفه‌ای ایجاد کنیم افزود: در طرح همنوا ۱۰۰ هزار نفر ظرفیت مراکز فنی و حرفه‌ای را در اختیار هنرستان‌ها و آموزش و پرورش قرار می‌دهیم.

او با اشاره به بومی سازی آموزش‌ها و اهمیت تقاضامحوری  در این موضوع ادامه داد: ایجاد ۱۵۰ هنرستان طرح همنوا یکی از سیاست‌های این سازمان است.

منبع: صداوسیما آذربایجان غربیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.