چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اهدای ۳۱۳ میلیون تومان برای آزادی ۵ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان

صبه نقل از صداوسیما اصفهان··خبر در صداوسیما اصفهان

خیر نیکوکار اصفهانی برای سومین بار با اهدای ۳۱۳ میلیون تومان به ستاد دیه استان، زمینه آزادی ۵ زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کرد.

اهدای ۳۱۳ میلیون تومان برای آزادی ۵ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان
عکس: صداوسیما اصفهان

اهدای ۳۱۳ میلیون تومان برای آزادی ۵ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان، مدیرعامل ستاد مردمی دیه استان اصفهان گفت: یک خیر نیک‌اندیش، برای سومین بار متوالی با اهدای کمک مالی به این ستاد، در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مشارکت کرد.

گرجی‌زاده افزود: این خیر در تازه‌ترین اقدام خود، مبلغ ۳۱۳ میلیون تومان را با نیت نذر سلامتی رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران و پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت اهدا کرده است.

وی با اشاره به استمرار این اقدام خداپسندانه گفت: نخستین کمک این خیر به نیت شادی روح شهید اربعین و دومین کمک نیز به نیت شادی روح قائد شهید اهدا شده بود.

مدیرعامل ستاد مردمی دیه استان اصفهان با قدردانی از این اقدام نیکوکارانه، تداوم مشارکت خیران را در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مؤثر دانست و از نیکوکاران خواست با کمک‌های خود، زمینه بازگشت زندانیان واجد شرایط به آغوش خانواده‌هایشان را فراهم کنند.

 

منبع: صداوسیما اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.